Dijous, 27 gener 2022
IniciDiscapacitatLa Llar de Persones Sordes de Lleida celebra el seu 63è aniversari

La Llar de Persones Sordes de Lleida celebra el seu 63è aniversari

homenatjats llar sords lleida
Lliurament de medalles als socis de 25 anys // Imatge cedida per l’Ajuntament de Lleida

La Llar de Persones Sordes de Lleida va celebrar el passat dia 24 de gener el seu 63è aniversari coincidint amb la festivitat del seu patró Sant Francesc de Sales. Durant l’acte, es va aprofitar per homenatjar els socis que fa 25 anys que hi són a l’entitat, mèrit que en aquesta ocasió va ser per Domingo Serrano i Maria Teresa Pena.

La tinent d’alcalde Montse Mínguez, els regidors Marta Gispert, Carles Vega i José Maria Córdoba van assistir a l’acte i van lliurar les medalles juntament amb el director dels serveis territorials de Benestar Social, Antonio Reinoso, i la diputada del Parlament, Marisa Xandri.

Minguez va felicitar els membres de la Llar per aquests 63 anys i els va encoratjar a seguir treballant per a aquest col·lectiu i per millorar la seva qualitat de vida, recordant-los que sempre tindran a la Paeria al seu costat. La tinent d’alcalde va recordar els plens municipals que es retransmeten per televisió ja gaudeixen de traducció simultània en llengua de signes, però que encara faltava molt terreny a recorre, perquè aquest col·lectiu recuperi plenament els seus drets.

La presidenta de la Llar, Margarita Estradera, va comentar que l’objectiu general de la Llar de Persones Sordes de Lleida és la defensa dels seus drets, la seva integració laboral, social i formativa i promocionar mesures que tendeixin a l’eliminació de les barreres de comunicació. També va estar present el president del club Esportiu de Sords de Lleida, Juan Rafael Solans, i el sacerdot Xavier Pagès, l’únic sacerdot que coneix la llengua dels signes.

La Llar, que està integrada per una vuitantena de socis, preveu anualment un conjunt d’activitats per als seus membres, com concursos de cuina, de fotografia, excursions, conferències i tallers o trobades gastronòmiques, entre altres.

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de les últimes notícies del món de la diversitat funcional a Catalunya

Fes-te subscriptor Premium

Si vols tenir accés a totes les notícies publicades al Diari, l'agenda del sector, i informació sobre subvencions, ajudes, convocatòries, recursos i moltes més coses, subscriu-te a la Newsletter Premium

Redacció/Fonts
diari de la Discapacitat / El digital de la diversitat funcional a Catalunya

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat-spot_img

ÚLTIMES NOTÍCIES

Skip to content