Dijous, 16 setembre 2021
spot_img
IniciEntitatsLa Fundació Viver de Bell-lloc amplia les tasques de manteniment dels espais...

La Fundació Viver de Bell-lloc amplia les tasques de manteniment dels espais verds a la localitat de Lliçà de Vall

L’Ajuntament adjudica al Centre Especial de Treball Helix un contracte per un any

un dels espais verds, el passeig de l'esglèsia
El Passeig de l’Esglèsia serà un dels espais verds on es farà el manteniment // Foto: Fundació Viver de Bell-lloc

L’Ajuntament de Lliçà de Vall continua apostant pel Centre Especial de Treball Helix de la Fundació Viver de Bell-lloc per realitzar el manteniment dels espais verds al municipi. 

Des de fa dos anys l’entitat ja duia a terme el manteniment de la Masia de Can Coll, però a partir d’ara, i amb un contracte d’un any, també s’encarregarà de gestionar els espais verds del cementiri, el Centre d’Atenció Primària, l’Ajuntament, el passeig de l’església, la masia de Can Coll, el Parc del Xiol, l’avinguda Montserrat i el carrer Indústria.

banner flyer interpersonas

Hi treballaran habitualment un equip de dues persones, una d’elles amb disCapacitat, realitzant tasques d’esbrossat, regs, segues, abonats, sembres i neteja entre d’altres tasques per a garantir el manteniment dels espais. També comptaran amb reforços puntuals per posar a punt algunes zones.

Helix de Fundació Viver de Bell-lloc és un Centre Especial de Treball que genera oportunitats laborals per a 140 persones amb discapacitat intel·lectual, física i trastorn de salut mental del Vallès Oriental a través de projectes empresarials en el sector de la jardineria, muntatges

industrials, viverisme i avicultura ecològica entre d’altres. Helix realitza el manteniment d’espais verds a 9 municipis del Vallès Oriental. L’entitat també compta amb serveis assistencials que atenen prop de 300 persones.

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de les últimes notícies del món de la diversitat funcional a Catalunya

Fes-te subscriptor Premium

Si vols tenir accés a totes les notícies publicades al Diari, l'agenda del sector, i informació sobre subvencions, ajudes, convocatòries, recursos i moltes més coses, subscriu-te a la Newsletter Premium

Redacció/Fonts
diari de la Discapacitat / El digital de la diversitat funcional a Catalunya

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat-spot_img

ÚLTIMES NOTÍCIES

Skip to content