Dissabte, 25 setembre 2021
spot_img
IniciEntitatsLa Fundació Vallès Oriental finalitza un procés participatiu que defineix el seu...

La Fundació Vallès Oriental finalitza un procés participatiu que defineix el seu nou marc estratègic pels propers anys

Elabora el document “Sumem capacitats fem camí” basat en 5 grans eixos de futur

Marc Estartègic Fundació_valles oriental
Document amb el nou marc estratègic de l’entitat // Foto: FVO

La Fundació Vallès Oriental ha portat a terme un procés de participació amb les persones que atenen cada dia, les seves famílies, els professionals i el Patronat de l’entitat per tal de reflexionar sobre els reptes de futur com són: L’envelliment de les persones ateses; L’increment dels trastorns mentals entre la població amb discapacitat i la població en general; els canvis en les polítiques públiques sobre discapacitat; i els canvis en la indústria i els serveis, que condicionen els Centres Especials de Treball.

“Des de l’entitat volem participar en la construcció d’una societat més inclusiva on ens sentim més part actora i participativa de la comunitat, és per aquest motiu que ens calia escoltar la veu de tots els membres de la gran família de la Fundació per tal de definir un nou camí compartit” comenta el Rafel Arderiu, Director General de la Fundació.

banner flyer interpersonas

Per fer-ho s’ha comptat amb el suport de la Consultora externa Inpacte que ens ha acompanyat en aquest procés participatiu on s’ha recollit l’opinió i la visió de futur de la tasca social que duem a terme. Resultat d’aquest procés s’ha elaborat el document “Sumem capacitats per fer camí” basat en 5 grans eixos de futur per als propers anys: Donar resposta a les noves necessitats i expectatives de les persones i famílies; complicitat en el territori; emprenedoria social; organització socialment compromesa; nou model organitzatiu.

D’aquests cinc grans eixos s’han definit 24 objectius estratègics i la manera d’assolir- los a través d’iniciatives i accions que seran avaluades anualment i s’adaptaran tant com sigui necessari a la realitat de les necessitats i la defensa dels drets de les persones ateses a la Fundació.

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de les últimes notícies del món de la diversitat funcional a Catalunya

Fes-te subscriptor Premium

Si vols tenir accés a totes les notícies publicades al Diari, l'agenda del sector, i informació sobre subvencions, ajudes, convocatòries, recursos i moltes més coses, subscriu-te a la Newsletter Premium

Redacció/Fonts
diari de la Discapacitat / El digital de la diversitat funcional a Catalunya

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat-spot_img

ÚLTIMES NOTÍCIES