La Fundació Privada Ilersis s’adhereix al programa d’integració sociolaboral Incorpora de “la Caixa”

El president Antoni Siurana ha signat l’acord de col·laboració

fundació ilersis programa incorpora integració sociolaboral
L’entitat lleidatana ha signat l’acord de col·laboració amb el programa // Foto: Fundació Ilersis

La Fundació Privada Ilersis s’ha incorporat al programa Incorpora de “la Caixa” de manera que passarà a formar part d’aquesta iniciativa que impulsa la integració sociolaboral de persones en risc d’exclusió gràcies al compromís dels tècnics Incorpora i de les empreses que hi col·laboren. El president d’Ilersis, Antoni Siurana, ha estat l’encarregat de signar l’acord.

Aquest programa treballa en tres àmbits: per a les empreses, per a les persones i per als professionals de la inserció. És en aquesta darrera línia en la qual s’integrarà Ilersis dins el programa, ja que Incorpora ofereix eines i recursos gratuïts per millorar les competències i la professionalització dels tècnics d’inserció laboral. 

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

Així, i sempre dins d’aquest àmbit, Incorpora treballa de manera personalitzada cada inserció laboral, i ofereix cursos i recursos gratuïts per millorar el dia a dia. Per que fa a la formació virtual, la proposta inclou cursos pràctics i dinàmics de temàtica variada, triats a partir de les necessitats dels professionals del sector. Quant als recursos, Incorpora proposa una selecció de documents, vídeos, eines, etc. que ajuden a preparar, executar i avaluar la feina de cadascun dels professionals.

FECETC_Banner_fira si i millor

BANER_300X250

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*