Directius de tot el món d’ICL comparteixen una activitat de Team Building amb persones usuàries d’AMPANS

Han muntat conjuntament bicicletes de muntanya

directius icl activitat teambuilding ampans
En total hi van participar 120 directius d’ICL a l’activitat // Foto: AMPANS

Un total de 120 directius d’ICL, procedents de 4 continents (Europa, Amèrica, Austràlia, Àsia) han fet una activitat de Team Building a AMPANS acompanyats de persones usuàries de l’entitat, entre alumnes de l’escola Jeroni de Moragas i persones ateses al servei ocupacional La Llum. 

A la seva arribada a l’activitat, el director general d’AMPANS, Toni Espinal, que els ha explicat la tasca de l’entitat al costat de les persones amb discapacitat intel·lectual i ha agraït a ICL el suport que els donen en diversos projectes. 

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

El repte dels equips ha estat muntar un total de 16 bicicletes de muntanya. Amb un full d’instruccions i amb l’ajuda d’un equip de mecànics, cada grup ha muntat dues bicicletes que al final de l’activitat, ICL ha regalat a l’entitat.  

ICL col·labora amb AMPANS en diversos projectes, entre ells el projecte “L’art de viure” i el Premi d’Investigació i d’Innovació sobre discapacitat intel·lectual i del desenvolupament que AMPANS convoca de forma biennal i amb l’objectiu de fomentar la investigació i la innovació en la millora de la qualitat de vida de les persones amb discapacitat.

BANER_300X250
FECETC_Banner_fira si i millor

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*