La Fundació MAP tanca els 50 anys amb la presentació del calendari 2019 i dues propostes teatrals pròpies

Tots els actes se celebren aquest cap de setmana a Ripoll

AF Calendari MAP 2019ok
Portada del calendari 2019 // Foto: Fundació MAP

Aquest proper cap de setmana la Fundació MAP presentarà el calendari 2019 i realitzarà dues produccions teatrals pròpies, en dues activitats que serviran per tancar la commemoració dels 50 anys de serveis a les persones amb discapacitat al Ripollès.

La presentació del calendari del 2019, que tindrà lloc divendres 30 de novembre, a les 7 de la tarda, a la biblioteca Lambert Mata de Ripoll. El calendari porta per títol “50 anys, 50 valors: créixer en valors” i fa un repàs als diferents actes de celebració que s’han fet al llarg del 2018. Es vendrà a un preu de 8 euros i els diners recollits es destinaran a diferents programes i iniciatives per a les persones ateses de l’entitat. Es podrà comprar al mateix acte, a les fires de Nadal de Ripoll i Sant Joan de les Abadesses i a la Fundació MAP. La presentació servirà també per reivindicar el Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

D’altra banda, diumenge 2 de desembre es farà la trobada de famílies i amics de la Fundació MAP, amb la representació de dues obres de teatre pròpies al Teatre Comtal de Ripoll. A les 11h es començarà per “Pessics de Rock”, de la companyia La Tropa, que es va estrenar el maig passat davant els alumnes del Ripollès. I, a les 12h, es representarà “50 anys, el musical”, un recorregut musical per les cinc dècades d’activitat de la Fundació, combinat amb uns esquetxos teatrals que serviran de fil conductor. Una obra feta amb humor i, sobretot, amb amor, preparada i protagonitzada per músics, actors i actrius de la Fundació MAP (professionals i persones ateses). S’oferirà al públic assistent poder fer una entrada inversa un cop s’acabi l’espectacle.

BANER_300X250

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*