El grup osonenc Obeses i l’humorista Peyu se sumen a la campanya promocional de Nadal de l’ADFO

Obeses cedeix la cançó ‘Mà amiga’ com a banda sonora

grup osonec obeses campanya nadal adfo
Dos membres del grup Obeses va visitar les persones que elaboren els lots de Nadal // Foto: ADFO

L’Associació de Disminuïts Físics d’Osona (ADFO) ha realitzat una sèrie de vídeos amb la col·laboració de l’estudi de disseny Alucinamandarinas per mostrar el procés manual de creativitat que les persones amb diversitat funcional fan per elaborar els lots de Nadal de l’entitat, des de la seva ideació fins l’entrega a les empreses i/o les persones compradores.

FREEFORMSTYLE-600X300

Aquests vídeos porten per banda sonora la cançó d’Obeses, Mà Amiga, agafada del seu últim àlbum d’estudi, Fills de les Estrelles. La banda osonenca ha cedit gratuïtament l’ús de la cançó a l’ADFO i d’aquesta manera han col·laborat en la campanya de Nadal de les Persones Amb Superpoders. El baixista, Jaume Coll, i el bateria, Maiol Montané, van visitar l’ADFO i van conèixer a les persones que elaboren els productes.

banner_300x200_entrenuvols

La voluntat d’ADFO és que cada any hi hagi una banda que pugui i vulgui col·laborar amb l’entitat cedint l’ús d’una cançó a la campanya, que la fa més divertida i li aporta més qualitat.

Per la seva banda, l’humorista osonenc, Peyu, que ja va participar en la presentació de la campanya, ha fet i penjat a les xarxes socials un vídeo on parla de les paneres de Nadal de l’ADFO. Al vídeo en Peyu també explica que a les paneres s’hi pot trobar els ‘Formatges de les Cabres d’en Peyu’.

banner_dental

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*