Dijous, 2 desembre 2021
IniciDiscapacitatLa Fundació GAEM organitza un programa d’activitats i serveis amb motiu del...

La Fundació GAEM organitza un programa d’activitats i serveis amb motiu del Dia Mundial de l’Esclerosi Múltiple

Se celebra el proper diumenge 30 de maig

campanya empderanos esclerosi multiple fundacio gaem
Campanya ‘Empodéranos’ // Foto: Fundació GAEM

Amb motiu del Dia Mundial de l’Esclerosi Múltiple (EM), el proper diumenge 30 de maig, Fundació GAEM, primera fundació de pacients que impulsa la recerca i la innovació biomèdica a Espanya, ha preparat diverses activitats i la presentació de nous serveis.

Així, el pròxim 25 de maig a les 16:30h farà la presentació online de l’enquesta realitzada entre els professionals sanitaris i investigadors “La investigación en Esclerosis Múltiple en España”.

fiare banca etica crowdfunding

La segona activitat preparada per GAEM és ‘EMCAfé con..’ un nou espai interactiu en que les persones afectades per la malaltia podran fer consultes sobre temes que afecten a la seva vida quotidiana. La primera sessió serà el pròxim 9 de junio amb la Dra. Olga Carmona.

D’altra banda, la fundació estrena la nova secció ‘EMForma con Yo doy mis pasos’ dins la seva web Yo doy mis pasos, dirigida a orientar la posada en forma, amb consells específics per a les persones afectades per esclerosi múltiple per part d’Andrés Arroyo, entrenador personal especialitzat en problemàtiques de l’aparell locomotor.

La Fundació GAEM porta 15 anys apostant per projectes d’investigació sobre l’esclerosi múltiple. El seu objectiu és trobar una cura per l’esclerosi múltiple, malaltia degenerativa, crònica i autoimmune del sistema nerviós, actualment incurable, amb més de 55.000 afectats a Espanya. L’EM afecta dones en el 75% dels casos i és la segona causa de discapacitat sobrevinguda entre els joves. Es diagnostiquen 1.800 nous casos cada any, dels quals el 25% és en menors de 20 anys.

Per a això, mitjançant la seva campanya “Empodéranos“, demanen firmes per aconseguir més inversió pública en investigació. A Espanya es gasten cada any una mitjana de 46.000 euros per pacient en cures i Serveis. Amb l’1% d’aquesta quantitat es podria invertir cada any més de 25 milions d’euros en investigació. 

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de les últimes notícies del món de la diversitat funcional a Catalunya

Fes-te subscriptor Premium

Si vols tenir accés a totes les notícies publicades al Diari, l'agenda del sector, i informació sobre subvencions, ajudes, convocatòries, recursos i moltes més coses, subscriu-te a la Newsletter Premium

Redacció/Fonts
diari de la Discapacitat / El digital de la diversitat funcional a Catalunya

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat-spot_img

ÚLTIMES NOTÍCIES