Diumenge, 19 maig 2024
spot_img
IniciCOVID-19La Fundació el Maresme protegeix els serveis residencials i el CET de...

La Fundació el Maresme protegeix els serveis residencials i el CET de la COVID-19

fundacio maresme serveis residencials cet covid 19
Els treballadors de la llar Les Sureres fent-se la prova PCR // Foto: Fundació el Maresme

La Fundació el Maresme segueix aplicant accions per resistir la pandèmia de la COVID-19. Així, ahir un equip de l’Àrea Bàsica Cirera Molins es va apropar a la llar Les Sureres, on conviuen persones amb discapacitat intel·lectual amb autonomia però d’edat avançada, per realitzar la prova PCR a totes les persones ateses i treballadores, incloses les educadores dels centres ocupacionals de l’entitat que hi han treballat donant suport.

D’altra banda, i com a mesura preventiva, la Fundació el Maresme va demanar a l’Ajuntament de Mataró una desinfecció dels serveis residencials, que va començar amb la residència Llar Santa Maria i que aquesta setmana ha continuat amb la neteja de les llars-residencials.

Per últim, el Centre Especial de Treball, el CEO del Maresme, que continua operatiu amb el 8% de la plantilla i oferint serveis mínims, aplicant totes les mesures de seguretat necessàries (respecte de la distància mínima, elements de neteja i protecció individuals…) per protegir al màxim totes les persones treballadores.

Ahir, 28 d’abril, es va celebrar el dia Mundial de la Seguretat i la Salut en el Treball, dos aspectes fonamentals per a la Fundació el Maresme que ara, prenen encara més importància.

- PUBLICITAT -

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de tota l'actualitat del món de la diversitat funcional a Catalunya

Redacció/Fonts
Redacció/Fontshttps://diarideladiscapacitat.cat
Diari de la DisCapacitat. El digital de la diversitat funcional a Catalunya. Un mitjà fet per donar visibilitat a les persones amb discapacitat i pensat per reclamar la seva inclusió social

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

ÚLTIMES NOTÍCIES

Skip to content