La Fundació el Maresme activa un ERTO mantenint el 100% del salari per al CEO del Maresme

La mesura afecta al 13% de la plantilla

Instal·lacions del CEO del Maresme // Foto: Fundació el Maresme

La Fundació el Maresme ha activat un ERTO (Expedient de Regulació Temporal d’Ocupació) al CEO del Maresme amb un complement del 100% i conservant la totalitat dels drets dels seus treballadors. 

La mesura afecta al 13% de la plantilla (37 persones d’un total de 287) del centre especial de treball de l’Entitat. L’activació de l’ERTO va entrar en vigor el passat divendres, 20 de març, amb l’avinentesa del Comitè d’Empresa i de les persones treballadores afectades.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

En l’aplicació d’aquest ERTO no s’ha vinculat a cap dels 204 treballadors amb discapacitat intel·lectual que des de l’origen de l’estat d’alarma es troben confinats a casa.

“Hem d’aprofitar els instruments que ens ofereix l’Estat per minimitzar l’impacte econòmic de l’estat d’alarma. Utilitzem l’ERTO per apaivagar la pèrdua d’ingressos que està tenint i tindrà el nostre centre especial de treball, en cap cas per fer una reestructuració de plantilla ni per minoritzar drets de les persones treballadores, les quals mantenen al 100% les seves condicions actuals”, afirma Albert Vidal, director gerent de la Fundació el Maresme.

BANER_300X250

“Per descomptat que, quan acabi l’estat d’alarma, tothom tornarà als seus llocs de treball”, afegeix Vidal, qui ha aprofitat per agrair la comprensió i la bona entesa tant amb el Comitè Empresa com amb els propis professionals afectats, els quals han acceptat l’ERTO sense posar cap impediment.

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*