Dijous, 13 juny 2024
IniciRESPONSABILITAT SOCIALLa Fundació Ave Maria renova la seva flota de furgonetes gràcies al...

La Fundació Ave Maria renova la seva flota de furgonetes gràcies al suport de Fundació “la Caixa”

L'entitat ha rebut una donació de 10.000 euros a través de CaixaBank per a l’adquisició d’un nou vehicle adaptat que li permetrà continuar oferint un servei de transport accessible i inclusiu a tots els seus usuaris

donació fundació caixabank a fundació ave maria
Foto de família de l’acte de la donació // Foto: Fundació Ave Maria

La Fundació Ave Maria ha rebut una donació de 10.000 euros de Fundació “la Caixa”, a través de CaixaBank, per a l’adquisició d’una nova furgoneta adaptada. Aquesta inversió és vital per a l’entitat, ja que li permetrà continuar oferint un servei de transport accessible i inclusiu a tots els seus usuaris.

Actualment, la Fundació Ave Maria compta amb tres furgonetes, dues de les quals necessiten ser renovades per garantir la seguretat i el confort dels usuaris. La donació de Fundació “la Caixa” permetrà substituir una d’aquestes furgonetes antigues per un model nou i més modern.

Aquesta renovació no només reforçarà la seguretat i el confort dels usuaris, sinó que també permetrà a la Fundació Ave Maria mantenir i expandir els seus serveis essencials. La Fundació ofereix un ampli ventall de serveis, com ara trasllats a visites mèdiques, activitats terapèutiques o sortides recreatives, que són claus per a l’autonomia i inclusió social dels seus usuaris.

PUBLICITAT

La donació permetrà a l’entitat continuar oferint un servei de qualitat als seus usuaris i contribuir a la seva autonomia i inclusió social.

Al mateix temps, la Fundació Ave Maria continua buscant suport financer addicional per completar aquest projecte vital i assegurar que totes les necessitats de transport siguin cobertes amb els estàndards més alts.

A través de l’àmplia xarxa d’oficines de CaixaBank, la més gran d’Espanya, els professionals poden detectar les necessitats més urgents i properes de cada territori, i canalitzar les ajudes de la Fundació “la Caixa” dirigides a donar resposta a aquestes necessitats. El 2023, es van donar suport gairebé 5.850 projectes de més de 5.300 entitats socials.

PUBLICITAT

PUBLICITAT

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de tota l'actualitat del món de la diversitat funcional a Catalunya

Redacció/Fonts
Redacció/Fontshttps://diarideladiscapacitat.cat
Diari de la DisCapacitat. El digital de la diversitat funcional a Catalunya. Un mitjà fet per donar visibilitat a les persones amb discapacitat i pensat per reclamar la seva inclusió social

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

ÚLTIMES NOTÍCIES

Skip to content