Dijous, 13 juny 2024
IniciENTITATSLa Fundació Aspros crea 'Aspros Empresa' per augmentar les oportunitats laborals de...

La Fundació Aspros crea ‘Aspros Empresa’ per augmentar les oportunitats laborals de les persones amb discapacitat

La nova marca aglutina els diversos serveis que l'entitat ofereix a les empreses des de fa més de 40 anys i pretén guanyar visibilitat entre el teixit empresarial de la regió  

Aspros Empresa
L’entitat ofereix des de fa més de 40 anys diferents serveis a les empreses // Foto: Fundació Aspros

La Fundació Aspros, una entitat sense afany de lucre dedicada a la inclusió i la igualtat d’oportunitats des de 1962, ha creat Aspros Empresa. Aquesta nova marca aglutina els diversos serveis que l’entitat ofereix a les empreses des de fa més de 40 anys a través de la seva àrea empresarial.

Amb Aspros Empresa, la Fundació Aspros pretén guanyar visibilitat entre el teixit empresarial de la regió i convertir-se en un soci clau per a les empreses. El projecte té com a objectiu principal augmentar les oportunitats laborals i vitals per a les persones amb discapacitat i/o problemes de salut mental.

L’any passat, el Centre Especial de Treball (CET) de la Fundació Aspros va donar feina a més de 260 persones, 200 de les quals amb discapacitat intel·lectual i/o problemes de salut mental. L’objectiu per al 2024 és augmentar aquesta xifra en un 10%.

PUBLICITAT

Serveis integrals i en constant evolució

Aspros Empresa ofereix una àmplia gamma de serveis integrals i especialitzats a les empreses, agrupats en sis línies de negoci:

  • Parcs i Jardins: Serveis de jardineria, amb més de 40 anys d’experiència.
  • Servilògic: Serveis logístics, incloent-hi emmagatzematge, distribució i manipulació de mercaderies.
  • Tecnosolucions: Gestió de documentació confidencial, digitalització i destrucció de documents.
  • Moments by Aspros: Preparació de càterings i gestió de bars i cafeteries. Actualment gestionen el bar del Rectorat de la Universitat de Lleida i del centre formatiu Ilerna.
  • Fem Net: Servei de neteja per a empreses.
  • Enclavaments laborals: Una fórmula innovadora per promoure la inclusió laboral, mitjançant la qual un equip d’Aspros Empresa es desplaça a les instal·lacions dels clients per realitzar les seves tasques habituals.

Un projecte amb un futur prometedor

Aspros Empresa té com a objectiu continuar creixent i consolidant-se com a referent en la inclusió laboral al territori. Per a aconseguir-ho, la Fundació Aspros impulsarà accions de difusió del projecte, establirà aliances amb empreses de referència i buscarà noves línies de negoci que permetin oferir més oportunitats a les persones amb discapacitat.

Aspros Empresa és un exemple del compromís de la Fundació Aspros amb la construcció d’una societat més justa i inclusiva, on totes les persones tinguin les mateixes oportunitats per desenvolupar-se i prosperar.

PUBLICITAT

PUBLICITAT

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de tota l'actualitat del món de la diversitat funcional a Catalunya

Redacció/Fonts
Redacció/Fontshttps://diarideladiscapacitat.cat
Diari de la DisCapacitat. El digital de la diversitat funcional a Catalunya. Un mitjà fet per donar visibilitat a les persones amb discapacitat i pensat per reclamar la seva inclusió social

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

ÚLTIMES NOTÍCIES

Skip to content