Dijous, 13 juny 2024
IniciGENT GRANLa Festa Primavera de la Gent Gran de Vic reuneix més de...

La Festa Primavera de la Gent Gran de Vic reuneix més de 620 persones en un dinar multitudinari

L'acte, organitzat pel Departament de Benestar i Família de l'Ajuntament de Vic, se ha celebrat al recinte Firal El Sucre i ha anat precedit d’una missa cantada a la Catedral de la ciutat

Festa Primavera de la Gent Gran a Vic
Un moment del dinar celebrat al recinte Firal El Sucre // Foto: Ajuntament de Vic

La Festa Primavera de la Gent Gran de Vic ha tornat a ser un èxit rotund en la seva edició de 2024, amb més de 620 persones que han participat en el dinar que s’ha celebrat al recinte Firal El Sucre. L’acte, organitzat pel Departament de Benestar i Família de l’Ajuntament de Vic amb la col·laboració dels Centres d’Educació Secundària de Vic, Creu Roja d’Osona i voluntaris de residències de gent gran de la ciutat, ha reunit a persones grans d’arreu de Vic en una jornada festiva i plena d’alegria.

La diada ha començat amb una missa cantada a la Catedral, seguida del dinar al recinte Firal El Sucre. Després del dinar, els assistents han pogut gaudir d’un ball per animar la festa.

Un èxit de participació

En total, s’han inscrit més de 620 persones per al dinar d’enguany, una xifra que representa un nou rècord per a la Festa Primavera de la Gent Gran. A més, la jornada ha comptat amb la participació d’un centenar de voluntaris, dels quals 80 eren estudiants de diversos instituts de Vic i la resta provenien de Creu Roja d’Osona i de les residències de gent gran de la ciutat.

PUBLICITAT

Per facilitar la mobilitat dels assistents, s’ha ofert un servei d’autobús gratuït per a les persones que ho necessitaven, tant per anar a la missa com al dinar.

Un homenatge a la gent gran

L’alcalde de Vic, Albert Castells, ha volgut agrair “a tots els voluntaris i entitats que fan possible aquesta festa”, i ha afegit que “és un bon senyal créixer i fer-ho amb qualitat de vida”. Castells ha destacat la importància de la gent gran a la ciutat i ha assegurat que “és meravellós tenir aquesta vida activa de la gent gran, i les moltes activitats que se’ls hi proposen; la ciutat que gaudim avui l’ha construït la nostra gent gran”.

La regidora de Benestar i Família, Núria Homs, ha fet èmfasi en l’elevada participació d’enguany: “Aquest any s’ha batut el rècord amb 620 persones inscrites. Aquesta festa és una oportunitat per reivindicar el paper de la gent gran a la ciutat, el nostre gran tresor”.

PUBLICITAT

26 anys d’història

La Festa Primavera de la Gent Gran de Vic se celebra des de l’any 1998 i ha anat creixent en popularitat any rere any. La participació de les persones grans de les entitats i residències de la ciutat, així com dels voluntaris dels instituts i de la Creu Roja, és fonamental per al bon funcionament d’aquesta festa, que s’ha convertit en una cita anual ineludible per a la gent gran de Vic.

PUBLICITAT

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de tota l'actualitat del món de la diversitat funcional a Catalunya

Redacció/Fonts
Redacció/Fontshttps://diarideladiscapacitat.cat
Diari de la DisCapacitat. El digital de la diversitat funcional a Catalunya. Un mitjà fet per donar visibilitat a les persones amb discapacitat i pensat per reclamar la seva inclusió social

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

ÚLTIMES NOTÍCIES

Skip to content