La Fundació ASPRONIS organitza una jornada sobre la inserció laboral de col·lectius vulnerables

El proper 3 d’octubre a Lloret de Mar

cartell jornada aspronis inserció laboral col·lectius vulnerables
Cartell jornada sobre inserció laboral // Foto: ASPRONIS

El proper dimecres 3 d’octubre a les 9h la Fundació ASPRONIS en col·laboració amb la Fundació Climent Guitart i la Fundació Obra Social “la Caixa” organitzen la jornada “Empreses compromeses: inserció de col·lectius vulnerables”, a l’hotel Guitart Central Park de Lloret de Mar.

La iniciativa té l’objectiu de posar en valor la feina per a les persones amb més dificultats d’inserció i el servei que des de les entitats socials s’ofereix per a la prospecció, l’adaptació i el seguiment de la feina de les persones al lloc de treball en empreses.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

La jornada, que serà lliure, està dirigida a petita, mitjana i gran empresa, així com a ajuntaments i institucions que vulguin dur a terme una política de responsabilitat social amb el territori amb la contractació directa o la promoció de contractació de persones en risc d’exclusió.

El programa de la sessió comptarà amb ponències sobre l’experiència del Programa Incorpora de la Fundació “la Caixa”; una taula rodona amb experiències d’empreses gironines i maresmenques que tenen a la seva plantilla persones contractades amb el suport i el seguiment de la inserció de la Fundació ASPRONIS. La consultora social Nekane Navarro, de Beethik, parlarà sobre el grau de compromís de les empreses amb la societat, i la jornada finalitzarà amb un esmorzar-networking, cortesia de la Fundació Climent Guitart.

BANER_300X250

L’acte comptarà amb l’assistència de la subdirectora general de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya, M. Àngels Cuadrada, i de l’alcalde de Lloret de Mar, Jaume Dulsat.

FECETC_Banner_fira si i millor

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*