L’Ajuntament de Terrassa s’il·luminarà de blau i taronja per commemorar el Dia Mundial de la Paràlisi Cerebral

El consistori i Prodis organitzen un acte el 5 d’octubre

terrassa blau taronja dia mundial paràlisi cerebral
El consistori estarà 24 hores il·luminat amb els colors blau i taronja // Foto: Prodis

Com en anys anteriors, el pròxim 5 d’octubre a les 19:30h el Centre de Paràlisi Cerebral de Prodis i l’Ajuntament de Terrassa organitzen un acte per celebrar el Dia Mundial de la Paràlisi Cerebral on els colors blau i taronja prendran protagonisme per donar veu i visibilitat a aquest col·lectiu de persones.

L’acte començarà amb la benvinguda del regidor de Capacitats Diverses, Adriàn Sànchez. Després un usuari/a del centre de Paràlisi Cerebral introduirà un dels temes tractats aquest any: la sexoafectivitat en persones amb paràlisi cerebral. Hi haurà la projecció d’un petit vídeo i seguidament la presidenta del patronat de Prodis, Maise Balcells, llegirà el manifest escrit per ASPACE (Confederació espanyola de Paràlisi Cerebral) i traduït per la FEPCCAT (Federació Catalana d’Entitats de Paràlisi Cerebral i etiologies similars) que parla de la paràlisi cerebral als entorns rurals.

BANER_300X250

Per acabar un petit grup de persones del Centre de Paràlisi Cerebral faran una actuació musical amb el suport tecnològic d’un Beamz que culminarà amb l’encesa de llums a la façana de l’Ajuntament de Terrassa amb els colors blaus i taronges promoguts pel moviment ASPACE per donar visibilitat a les persones amb paràlisi cerebral. El consistori romandrà il·luminat amb aquests colors durant 24 hores.

banner_dental

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*