L’Ajuntament de Terrassa s’il·luminarà de blau i taronja per commemorar el Dia Mundial de la Paràlisi Cerebral

El consistori i Prodis organitzen un acte el 5 d’octubre

terrassa blau taronja dia mundial paràlisi cerebral
El consistori estarà 24 hores il·luminat amb els colors blau i taronja // Foto: Prodis

Com en anys anteriors, el pròxim 5 d’octubre a les 19:30h el Centre de Paràlisi Cerebral de Prodis i l’Ajuntament de Terrassa organitzen un acte per celebrar el Dia Mundial de la Paràlisi Cerebral on els colors blau i taronja prendran protagonisme per donar veu i visibilitat a aquest col·lectiu de persones.

L’acte començarà amb la benvinguda del regidor de Capacitats Diverses, Adriàn Sànchez. Després un usuari/a del centre de Paràlisi Cerebral introduirà un dels temes tractats aquest any: la sexoafectivitat en persones amb paràlisi cerebral. Hi haurà la projecció d’un petit vídeo i seguidament la presidenta del patronat de Prodis, Maise Balcells, llegirà el manifest escrit per ASPACE (Confederació espanyola de Paràlisi Cerebral) i traduït per la FEPCCAT (Federació Catalana d’Entitats de Paràlisi Cerebral i etiologies similars) que parla de la paràlisi cerebral als entorns rurals.

Per acabar un petit grup de persones del Centre de Paràlisi Cerebral faran una actuació musical amb el suport tecnològic d’un Beamz que culminarà amb l’encesa de llums a la façana de l’Ajuntament de Terrassa amb els colors blaus i taronges promoguts pel moviment ASPACE per donar visibilitat a les persones amb paràlisi cerebral. El consistori romandrà il·luminat amb aquests colors durant 24 hores.

banner_dental

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*