La Fundació ASPRONIS guardonada amb el premi a la solidaritat de la IV edició dels Premis Climent Guitart

Per la seva tasca de suport a les persones amb discapacitat intel·lectual

aspronis premi solidaritat climent guitart
Els guardonats posen a la gala d’entrega dels premis ahir a Lloret de Mar // Foto: ASPRONIS

La Fundació ASPRONIS va rebre ahir a la nit el premi a la solidaritat de la IV edició dels Premis Climent Guitart organitzats per la Fundació Climent Guitart per reconèixer els quatre àmbits en els quals l’hoteler Climent Guitart va fonamentar bona part de la seva vida professional i personal: la música, la solidaritat, l’emprenedoria i la formació.

El guardó a ASPRONIS reconexia d’aquesta manera la seva tasca per generar iniciatives, suports i serveis perquè les persones amb discapacitat intel·lectual i del desenvolupament i col·lectius vulnerables puguin tenir condicions òptimes de qualitat de vida.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

Actualment, ASPRONIS acompanya a més de 400 persones adultes i les seves famílies. I atenen 1600 infants de mitjana cada any en atenció precoç a la comarca de la Selva i el nord del Maresme. Per a això, son 335 persones en plantilla, un terç de la qual té discapacitat intel·lectual i treballa en feines de manipulats, envasats, jardineria, senyalització viària, mobiliari urbà, neteja, etc. També donen suport a més de 140 persones que treballen en diferents empreses.

A més d’ASPRONIS, la quarta edició dels Premis Climent Guitart, van ser guardonats Cafès Cornellà, al premi a l’Emprenedoria a La Costa Brava – Pirineu Girona, per la seva campanya i línia de producte Decoding Coffee. La Polifònica de Puig-Reig ha rebut el premi a la música per la seva trajectòria internacional dels seus 50 anys d’història, i Paula Espinal ha rebut el premi a la formació, que es dona cada any a l’estudiant amb millor nota del Cicle Formatiu d’Hostaleria i Turisme de l’Institut Ramon Coll i Rodés, de Lloret de Mar. El jurat també li ha atorgat una beca al CETT, Campus Internacional de Turisme, Hoteleria i Gastronomia, adscrit a la Universitat de Barcelona, perquè continuï els seus estudis en Formació Superior de Sala.

BANER_300X250

La Fundació Climent Guitart donarà l’import de la recaptació del sopar de gala, que es va celebrar a l’Hotel Guitart Central Park Aqua Resort de Lloret de Mar, a Proactiva Open Arms, qui va rebre el premi a la solidaritat de l’edició dels premis de l’any passat.

La vetllada va reunir més d’un centenar de persones, que van gaudir també de l’actuació musical de la Polifònica de Puig-Reig i de la coral filipina Ateneo Chamber Singers.

Els Premis Climent Guitart, de caràcter anual, es van lliurar per primera vegada l’any 2015, amb motiu de la celebració dels 60 anys del grup Guitart Hotels. Les línies de negoci de Guitart Hotels han anat sempre molt vinculades al turisme familiar, esportiu, de negocis i cultural.

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*