El Giving Tuesday de Nexe Fundació per a una alimentació saludable als infants amb greus discapacitats

A través del seu repte pel Giving Tuesday que se celebra el 27 de novembre

nexe fundacio giving tuesday alimentació saludable infants discapacitat
Una alimentació saludable és imprescindible per a un bon creixement // Foto: Nexe Fundació

El dimarts 27 de novembre torna el #GivingTuesday, un dia per celebrar l’acció de donar. La salut és cosa de tots, per això el repte de Nexe Fundació pel Giving Tuesday d’enguany està vinculat al projecte d’alimentació i nutrició saludable per a infants amb greus discapacitats, on Nexe és un referent en l’adaptació d’aliments, el suport nutricional, així com en la recerca i l’elaboració de noves textures.

L’objectiu de l’entitat amb aquest repte és aconseguir donacions per poder comprar els materials de cuina necessaris per dur a terme aquest projecte d’alimentació i nutrició saludable: Màquina de textures SmoothCare; estris associats a la màquina de textures (pipetes, càrregues de sifon, motlles per salsitxes, carns, vegetals, agitadors); espessidor; texturitzant gelificador; i envasos per l’àpat dels infants.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

Una bona alimentació és necessària perquè és una funció vital indispensable per créixer i desenvolupar-se, pel bon funcionament dels òrgans del cos, el   manteniment de la Temperatura Corporal, i la regeneració dels teixits. A més, una bona nutrició serveix per prevenir la malnutrició i deshidratació, i elimina o redueix les complicacions respiratòries.

A Nexe Fundació cada dia reben alimentació 45 infants amb greus discapacitats, beneficiant-se així, més de 200 persones entre els infants atesos i les seves famílies. I als caps de setmana, uns 20 infants a l’àrea de respir i lleure, beneficiant-se així, més de 80 persones entre els infants atesos i les seves famílies.

BANER_300X250

Els seus infants tenen entre 0 a 5 anys, i fins els 18 anys els usuaris de respir i lleure del cap de setmana. Tots tenen greus discapacitats, la gran majoria malalties minoritàries o sense diagnòstic.

Nexe compta amb un projecte d’alimentació de l’infant, que es treballa de forma transversal entre els seus cuidadors, metges i professionals de Nexe (logopeda, infermera, mestre, fisioterapeuta i cuinera).

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*