Dilluns, 6 desembre 2021
IniciEntitatsEl Giving Tuesday de Nexe Fundació per a una alimentació saludable als...

El Giving Tuesday de Nexe Fundació per a una alimentació saludable als infants amb greus discapacitats

nexe fundacio giving tuesday alimentació saludable infants discapacitat
Una alimentació saludable és imprescindible per a un bon creixement // Foto: Nexe Fundació

El dimarts 27 de novembre torna el #GivingTuesday, un dia per celebrar l’acció de donar. La salut és cosa de tots, per això el repte de Nexe Fundació pel Giving Tuesday d’enguany està vinculat al projecte d’alimentació i nutrició saludable per a infants amb greus discapacitats, on Nexe és un referent en l’adaptació d’aliments, el suport nutricional, així com en la recerca i l’elaboració de noves textures.

L’objectiu de l’entitat amb aquest repte és aconseguir donacions per poder comprar els materials de cuina necessaris per dur a terme aquest projecte d’alimentació i nutrició saludable: Màquina de textures SmoothCare; estris associats a la màquina de textures (pipetes, càrregues de sifon, motlles per salsitxes, carns, vegetals, agitadors); espessidor; texturitzant gelificador; i envasos per l’àpat dels infants.

fiare banca etica crowdfunding

Una bona alimentació és necessària perquè és una funció vital indispensable per créixer i desenvolupar-se, pel bon funcionament dels òrgans del cos, el   manteniment de la Temperatura Corporal, i la regeneració dels teixits. A més, una bona nutrició serveix per prevenir la malnutrició i deshidratació, i elimina o redueix les complicacions respiratòries.

A Nexe Fundació cada dia reben alimentació 45 infants amb greus discapacitats, beneficiant-se així, més de 200 persones entre els infants atesos i les seves famílies. I als caps de setmana, uns 20 infants a l’àrea de respir i lleure, beneficiant-se així, més de 80 persones entre els infants atesos i les seves famílies.

Els seus infants tenen entre 0 a 5 anys, i fins els 18 anys els usuaris de respir i lleure del cap de setmana. Tots tenen greus discapacitats, la gran majoria malalties minoritàries o sense diagnòstic.

Nexe compta amb un projecte d’alimentació de l’infant, que es treballa de forma transversal entre els seus cuidadors, metges i professionals de Nexe (logopeda, infermera, mestre, fisioterapeuta i cuinera).

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de les últimes notícies del món de la diversitat funcional a Catalunya

Fes-te subscriptor Premium

Si vols tenir accés a totes les notícies publicades al Diari, l'agenda del sector, i informació sobre subvencions, ajudes, convocatòries, recursos i moltes més coses, subscriu-te a la Newsletter Premium

Redacció/Fonts
diari de la Discapacitat / El digital de la diversitat funcional a Catalunya

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat-spot_img

ÚLTIMES NOTÍCIES