La Fundació Adecco oferta 40 llocs de treball a Catalunya per persones amb discapacitat

Es demanen perfils molt diversos en 20 sectors d’activitat

mercat laboral discapacitat intel·lectual
S’oferten llocs de treball amb perfils molt diversos // Foto: Imatge cedida per Ajuntament de Barcelona

La Fundació Adecco oferta de cara a la campanya de contractació d’estiu un total de 190 llocs de treball dirigits a les 143.102 persones amb discapacitat que actualment estan buscant feina a Espanya. D’aquestes ofertes, 40 seran a Catalunya.

Francisco Mesonero, director general de la Fundació Adecco ha afirmat en relació a les 190 ofertes de treball que tenen disponibles per a persones amb discapacitat que “aquest sector de la població, tot i que està guanyant pes en l’economia productiva, encara representa una molt baixa participació en el mercat laboral, amb una taxa d’activitat del 36%”.

BANER_300X250

En aquest sentit, Adecco treballa cap a la normalització i igualtat d’oportunitats d’aquest col·lectiu, i de la mà de grans empreses col·laboradores es demanen perfils molts diversos en 20 sectors d’activitat: dependents, promotors, cambrers, administratius, recepcionistes, comptables o ingeniers.

La campanya d’estiu sempre és un al·licient a nivell de contractació, que a vegades regsitra pujades d’un 25%. Enguany, segons un recent informe d’Adecco, la contractació de la temporada d’estiu generarà més d’1 milió de persones des d’ara fins el mes de setembre, un 10% més que al 2015.

Adecco treballa per ajudar a trobar feina a tots els col·lectius, especialment els més vulnerables. L’any passat, 6.230 persones en risc d’exclusió van trobar feina amb el suport de la Fundació Adecco: persones amb discapacitat, majors de 45 anys desocupats de llarga duració, dones amb responsabilitats familiars no compartides i o víctimes de la violència de gènere, etc.

Els interessats poden presentar la seva candidatura a aquestes places es poden inscriure en la pàgina web de la Fundació i buscar les ofertes per paraula clau, àrea geogràfica o sector d’activitat.

banner_dental

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*