La Fundació Adecco convoca una nova edició de les beques per a estudiants de FP i universitaris amb discapacitat

Engunay invertirà un total de 300.000 euros, 100.000 més que al 2018

beques-fundació-adecco-estudiants-fp-universitaris-discapacitat
Cartell de la nova convocatòria de beques per estudiants de FP i universitaris // Foto: Fundació Adecco

La Fundació Adecco ha obert el termini de sol·licitud de beques per a estudiants de formació professional i universitaris amb discapacitat entre 16 i 30 anys. La convocatòria romandrà oberta des del 11 de juny fins al 30 de setembre de 2019. En aquesta edició es destinaran 300.000 euros en beques per al curs 2019-2020, 100.000 euros més que en l’edició de l’any 2018 que es van lliurar 130 beques d’un total de 818 sol·licituds.

Aquesta convocatòria s’emmarca en el projecte #EmpleoParaTodos, que la Fundació Adecco porta a terme juntament amb més de 400 empreses compromeses amb la inclusió laboral de persones amb discapacitat. L’objectiu de les beques és promoure la formació qualificada dels joves amb discapacitat perquè en un futur puguin accedir al mercat laboral de manera normalitzada i en igualtat de condicions.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

Francisco Mesonero, director general de la Fundació Adecco ha declarat que “les persones amb discapacitat es troben amb moltes més dificultats i barreres per accedir al mercat laboral i un dels motius més comuns és la seva falta de formació. Amb aquestes beques volem donar un impuls als seus estudis i a la seva inclusió laboral a l’empresa ordinària, en un entorn canviant que presenta nous reptes i requereix noves habilitats. Volem que sentin que la societat aposta per elles i que els serveixi com a estímul per continuar estudiant”.

D’altra banda, Ana Terrasses, estudiant amb discapacitat d’Administració i Direcció d’Empreses i beneficiària de la convocatòria de beques de la Fundació Adecco de l’any passat, ha afirmat que “els estudiants que rebem les beques tenim un al·licient per fer-ho molt millor. La discapacitat sol comportar moltes despeses extres que de vegades condueixen a no poder pagar els estudis, de manera que aquest tipus de beques són una garantia per poder tenir una carrera professional”.

BANER_300X250

La convocatòria inclou 6 modalitats de beques: Beca de Mobilitat Internacional; Beca de Grau; Beca de Màster; Beca de FP: Cicle de Grau Superior i Grau Mitjà; Beca d’Anglès; i Beca d’Estada en països anglosaxons.

Per donar a conèixer aquesta convocatòria la Fundació Adecco ha dissenyat una campanya de comunicació protagonitzada per Desirée Vila, esportista paralímpica, Juan Manuel Montilla, “El Langui”, i la col·laboradora i guionista dels 40 principals Carolina Iglesias. Representant a 3 generacions diferents parlen del que els “mola als joves” i de com les persones amb discapacitat persegueixen el mateix que els altres, “aprendre mogudes noves”.

Amb humor i intentant traslladar un missatge que ajudi a normalitzar la discapacitat, el claim principal de la campanya diu: “si el que et mola és aprendre mogudes noves: estudia fill, estudia”.

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*