Dimecres, 10 agost 2022
Dimecres, 10 agost 2022
IniciEntitatsLa Federación ASEM presenta el primer llibre de nutrició per a pacients...

La Federación ASEM presenta el primer llibre de nutrició per a pacients amb malalties neuromusculars

presentació llibre nutrició malalties neuormusculars
Programa de la jornada de presentació del llibre // Foto: Federación ASEM

La Federación Española de Enfermedades Neuromusculares (Federación ASEM), amb motiu del Dia Nacional de les Malalties Neuromusculars, presentarà el proper 15 de novembre en una roda de premsa el llibre “Dieta en enfermedades neuromusculares. Preguntas respuesta y platos del mundo”, el primer llibre de nutrició per a pacients amb malalties neuromusculars impulsat per la pròpia federació.

“Una correcta alimentació és fonamental per alentir l’avanç dels efectes produïts per una malaltia neuromuscular, com la pèrdua de massa muscular, així com per evitar altres complicacions derivades de la mateixa com l’obesitat o desnutrició. Aquest llibre té com a objectiu donar resposta a les múltiples incògnites de nombrosos pacients i familiars sobre com portar una correcta alimentació en aquest tipus de patologies i millorar així la seva qualitat de vida: Podria menjar aquest aliment ?, És la quantitat adequada? ¿Hauria de preparar el menjar d’una manera especial ? Hauria augmentar les proteïnes? Hauria beure més líquid del normal? …

La presentació del llibre es farà a la sala d’actes del Ministeri de Sanitat, Consum i Benestar Social a Madrid, i s’emmarca dins de la resta d’activitats que des de la Federació ASEM i les seves 27 entitats membre, organitzen de cara al 15 de novembre.

El llibre “Dieta en enfermedades neuromusculares. Preguntas, respuestas y platos del mundo” compta amb l’aval de la Societat Espanyola d’Endocrinologia i Nutrició i la col·laboració de Genzyme, les subvencions del 0,7% de l’IRPF de Ministeri de Sanitat, Serveis Socials i Igualtat, Nutricia i el grup de restauració Deluz y Cía.

Redacció/Fonts
Redacció/Fonts
El Diari de la DisCapacitat és el primer digital de la diversitat funcional a Catalunya

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat-spot_img

ÚLTIMES NOTÍCIES

CatalàEspañol
Skip to content