Dimarts, 30 novembre 2021
IniciDretsPresentació d’un estudi sobre el voluntariat de persones amb discapacitat a les...

Presentació d’un estudi sobre el voluntariat de persones amb discapacitat a les entitats socials

estudi voluntariat inclusiu discapacitat entitats socials
Existeixen poques dades sobre aquest tipus de voluntariat // Foto: Federació ASEM

La Sala Cotxeres del Palau Robert de Barcelona acollirà el pròxim 14 de novembre la presentació de l’estudi ‘Voluntariat inclusiu. Valor de creixement’, impulsat per l’associació Amputats Sant Jordi i la Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS), que aprofundeix en el coneixement de la participació voluntària de les persones amb discapacitat en entitats socials.

L’estudi forma part de la col·lecció de monogràfics de l’Observatori de la Discapacitat Física i ha estat desenvolupat per l’Observatori del Tercer Sector. És fruit del resultat d’una enquesta realitzada el 2016 a 282 persones, el que posa de relleu l’escassetat de dades que hi ha hagut en els darrers anys sobre voluntariat inclusiu.

diari-discapacitat-300x250e

La jornada, que tancarà el sotsdirector general de Cooperació Social i Voluntariat de la Generalitat de Catalunya, Marc Viñas, tindrà també un espai per compartir experiències i reflexionar sobre com es poden eixamplar els canals d’inclusió dins del voluntariat.

La jornada va adreçada especialment a entitats que encara no contemplen el voluntariat inclusiu o també aquelles organitzacions que atenen a persones amb algun tipus de discapacitat.

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de les últimes notícies del món de la diversitat funcional a Catalunya

Fes-te subscriptor Premium

Si vols tenir accés a totes les notícies publicades al Diari, l'agenda del sector, i informació sobre subvencions, ajudes, convocatòries, recursos i moltes més coses, subscriu-te a la Newsletter Premium

Redacció/Fonts
diari de la Discapacitat / El digital de la diversitat funcional a Catalunya

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat-spot_img

ÚLTIMES NOTÍCIES