Presentació d’un estudi sobre el voluntariat de persones amb discapacitat a les entitats socials

Al Palau Robert de Barcelona el proper 14 de novembre

estudi voluntariat inclusiu discapacitat entitats socials
Existeixen poques dades sobre aquest tipus de voluntariat // Foto: Federació ASEM

La Sala Cotxeres del Palau Robert de Barcelona acollirà el pròxim 14 de novembre la presentació de l’estudi ‘Voluntariat inclusiu. Valor de creixement’, impulsat per l’associació Amputats Sant Jordi i la Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS), que aprofundeix en el coneixement de la participació voluntària de les persones amb discapacitat en entitats socials.

L’estudi forma part de la col·lecció de monogràfics de l’Observatori de la Discapacitat Física i ha estat desenvolupat per l’Observatori del Tercer Sector. És fruit del resultat d’una enquesta realitzada el 2016 a 282 persones, el que posa de relleu l’escassetat de dades que hi ha hagut en els darrers anys sobre voluntariat inclusiu.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

La jornada, que tancarà el sotsdirector general de Cooperació Social i Voluntariat de la Generalitat de Catalunya, Marc Viñas, tindrà també un espai per compartir experiències i reflexionar sobre com es poden eixamplar els canals d’inclusió dins del voluntariat.

La jornada va adreçada especialment a entitats que encara no contemplen el voluntariat inclusiu o també aquelles organitzacions que atenen a persones amb algun tipus de discapacitat.

BANER_300X250

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*