La FECETC està present al Saló BIZ Barcelona per donar a conèixer la campanya “Sí i millor”

Va posar en contacte representants de les empreses i els CET

ada colau fecetc campanya si i millor biz barcelona
L’alcaldessa Ada Colau es va passar per l’estand de la Federació // Foto: FECETC

Amb l’objectiu de donar a conèixer la campanya ‘Si i millor, amb 2% de treballadors amb discapacitat”, la Federació de Centres Especials de Treball de Catalunya (FECETC) va participar per tercer any consecutiu al Saló BIZ Barcelona, que es va celebrar els dies 30 i 31 de maig.

Va ser una oportunitat immillorable per presentar la campanya a l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, i al regidor de comerç, Agustí Colom, en el transcurs de la inauguració. També va ser presentada al secretari general de Treball, Josep Ginesta, a la directora de general de Barcelona Activa, Sara Berbel, al director executiu d’emprenedoria i innovació, Lorenzo Di Pietro, i a la vicepresidenta de Fepime, Beatriz Fernández-Tubau.

BANER_300X250

Segons el director de la FECETC, Miquel Vidal, “la fira ens va donar un posicionament molt positiu; a més de cridar l’atenció de les empreses visitants, a les quals van explicar els avantatges de contractar persones amb discapacitats, no només en compliment de la normativa, sinó també com una oportunitat obligada per a la contractació pública”;. A més, aporta diversitat a les empreses, referències positives al grup i rendibilitat directa i diferent.

La FECETC participava al saló dins l’estand de la Federació de la Petita i Mitjana Empresa de Catalunya (FEPIME). Des d’allà van explicar què és un CET i van posar en contacte representants d’empreses i CET.

El Saló BIZ Barcelona va rebre en dos dies prop de 14.000 visitants, va acollir unes 200 conferències i més de 40 activitats de networking.

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*