Un grup de 30 persones amb discapacitat intel·lectual de Prodis presenten el musical “Petjades Endins”

Aquest dijous 14 de juny al Centre Cultural de Terrassa

musical prodis petjades endins discapacitat intel·lectual terrassa
Les deu cançons de l’espectacle volen reflectir una idea del llibre “El petit príncep” // Foto: Prodis

Aquest proper dijous 14 de juny a les 18h el Centre Cultural de Terrassa acull la posada en escena de “Petjades Endins”, el nou musical que han preparat 30 persones amb discapacitat intel·lectual i diferents necessitats de suport del Servei Ocupacional de Reina de la Pau de Prodis.

“Petjades endins” vol fer viatjar a l’espectador pel seu món més íntim i personal, fent reviure records, vivències i sentiments personals. Es tracta d’un espectacle elegant, que cuida tots els detalls amb la màxima qualitat i respecte, que sempre pretén fer una picada d’ull a situacions del món millorables. Les deu cançons de l’espectacle volen reflectir una idea extreta del llibre “El petit príncep”, d’Antoine de Saint-Exupéry, “allò essencial és invisible als ulls”.

BANER_300X250

Aquest musical comptarà amb la col·laboració desinteressada d’una cantant amateur, Gisela Arauz, i una ballarina, Alba del grup “Face to Face”.

Fa ja 15 anys que el Servei de Teràpia Ocupacional del Centre Ocupacional de Reina de Prodis realitza aquest musical a la ciutat de Terrassa. El concert és el punt i final al treball de tot un any d’esforç en el que els protagonistes assagen tres cops per setmana.

banner_dental

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*