La FCEDF i Válida sin barreras units per potenciar i difondre l’accessibilitat universal i el disseny per a tots

Signen un acord de col·laboració per sumar recursos i accions conjuntes

acord potenciar accessibilitat disseny fcedf valida sin barreras
Membres de les dues entitats en el moment de plasmar l’acord // Foto: Válida sin barreras

La Federació Catalana d’Esports de Persones amb Discapacitat Física (FCEDF) i l’empresa gironina Válida sin barreras, van signar ahir un conveni de col·laboració per potenciar i difondre l’accessibilitat universal i el disseny per a tots, unint esforços per a la supressió de barreres, desplegant recursos i establint sinergies i accions.

Válida sin barreras s’ofereix a prestar assessorament tècnic gratuït, així també una visita presencial a domicili sense cap cost en matèria d’accessibilitat, disseny i eliminació de barreres arquitectòniques, i en matèria d’adaptació de vehicles a les persones amb mobilitat reduïda. A més, les entitats vinculades a la FCEDF, els seus professionals, membres, associats i particulars derivats des de la FCEDF gaudiran d’un descompte del 10% en l’adquisició de productes per a l’accessibilitat i la supressió de barreres arquitectòniques com cadires salvaescales, plataformes salvaescales i elevadors de curt recorregut.

BANER_300X250

L’acte de signatura del conveni es va fer a Girona amb la presència del president de la FCEDF, Josep Giménez, i el gerent de Válida sin barreras, Francesc Nonó.

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*