Dimecres, 24 abril 2024
spot_img
IniciTERCER SECTOR SOCIALLa Confederació participarà en el Pla de reactivació econòmica del Tercer Sector...

La Confederació participarà en el Pla de reactivació econòmica del Tercer Sector Social

Planteja al conseller El Homrani el seu pla de 12 mesures

la confederacio pla reactivacio economica tercer sector
Chakir El Homrani i Joan Segarra durant una presentació // Foto: La Confederació

La Confederació participarà a un grup de treball vinculat al Pla per a la reactivació econòmica i protecció social com a conseqüència de la crisi de la COVID-19 que està impulsant el Govern i que es preveu que s’activi properament. 

Això, junt amb l’acord a prioritzar les mesures en funció de la urgència derivada de la crisi, establint un pla d’acció a curt i mig termini, van ser les dues principals decisions que es van prendre dissabte passat a la reunió que van tenir representants de l’entitat amb el conseller del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, Chakir El Homrani, el Secretari general, Josep Ginesta, el Secretari d’Afers Socials, Cesc Iglesies, la Secretària Infància, Georgina Oliva, i el Secretari d’Igualtat, Migracions i Ciutadania, Oriol Amorós, per abordar el desplegament del “Pla de mesures urgents per la reactivació econòmica del Tercer Sector Social de Catalunya #Covid-19”.

En aquesta línia, La Confederació està impulsant l’Anuari Especial #Covid-19, una recerca per conèixer l’impacte econòmic, laboral i organitzatiu de la pandèmia al Tercer Sector. Pel moment, el què La Confederació ja ha quantificat és un primer impacte estimat en més de 618 milions d’euros, de l’1 de març al 31 de maig, entre sobrecostos i pèrdua d’ingressos en l’activitat.

Durant la trobada es va posar de manifest que es comparteixen objectius com la necessitat de tenir un sector social fort com a pilar fonamental de l’Estat del Benestar, o la urgència de la revisió de les tarifes dels serveis públics d’atenció a les persones per avançar decididament cap a la millora de les condicions laborals de les professionals del sector.

També es va compartir compartit la importància d’involucrar el món local en la resposta i desplegament d’algunes de les mesures proposades per fer front a les conseqüències socials i econòmiques de la crisi sanitària la Covid-19.

- PUBLICITAT -

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de tota l'actualitat del món de la diversitat funcional a Catalunya

Redacció/Fonts
Redacció/Fontshttps://diarideladiscapacitat.cat
Diari de la DisCapacitat. El digital de la diversitat funcional a Catalunya. Un mitjà fet per donar visibilitat a les persones amb discapacitat i pensat per reclamar la seva inclusió social

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

ÚLTIMES NOTÍCIES

Skip to content