La Casa del Mar acull una jornada per posar de relleu que qualsevol persona pot fer voluntariat

Se celebrarà el 11 de maig i està organitzada per Dincat i la FCVS

jornada voluntariat casa mar
Programa de la jornada // Foto: DINCAT

Amb l’objectiu de posar de relleu que qualsevol persona pot fer voluntariat, la Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS) i DINCAT organitzen la jornada “Voluntariat per a tothom: inclusió i accessibilitat” que tindrà lloc el divendres 11 de maig de les 9 a les 14h a la Casa del Mar de Barcelona.

La part central del programa de la jornada, que estarà conduïda per la periodista i cantautora Clara Sánchez-Castro, consistirà en una intervenció teatral a mans del col·lectiu de teatre social d’Impacta’t, amb un to interactiu i participatiu i que aportarà eines per a la reflexió i la transformació social.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

Tot seguit, Romà Javierre, responsable d’Accessibilitat i Ciutadania de DINCAT, realitzarà una ponència sobre accessibilitat cognitiva. A més, donarà eines a les entitats per flexibilitzar i fer que els seus plans de voluntariat siguin més inclusius i accessibles.

A la segona part de la jornada s’organitzaran diferents grups de treball amb persones voluntàries i tècniques on es posarà sobre la taula les set fases necessàries per implementar programes de voluntariat.

BANER_300X250

La jornada va adreçada a totes les persones interessades en aprendre i/o posar en pràctica criteris d’accessibilitat als seus programes de voluntariat. Les inscripcions per a la jornada es podran fer a través del següent formulari. La data límit per poder fer la inscripció serà el dilluns dia 7 de maig de 2018 a les 23.59h.

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*