ATENDIS organitza a Sabadell la sisena edició de la Cursa Solidària i de la Gran Cagada 

El diumenge 6 de maig de 10:30 a 14h al Parc Catalunya

cartell festa solidaria gran cagada atendis sabadell
Cartell de la festa solidària // Foto: Fundació ATENDIS

El proper diumenge 6 de maig la Fundació Privada Atendis celebra al Parc Catalunya de Sabadell una gran festa solidària amb el nom d’Atendis Gresca en la tindrà lloc al VI edició de la Cursa Solidària i de la Gran Cagada, una activitat per a grans i petits que l’any passat va aplegar més de 350 persones.

En aquesta gran festa, els assistents podran gaudir de diversos tallers que amenitzaran la jornada i que es clourà amb un Vermut Solidari. Però la gran atracció serà en una zona tancada (com un camp de futbol) marcada amb quadrícules – parcel·les numerades. En aquesta zona ballada hi haurà un vedell. Qui tingui la butlleta amb el número de parcel·la d’on cagui el vedell s’emportarà un premi de 1.000,00€ en metàl·lic. Si el vedell no cagués abans de finalitzar l’acte es realitzaria un sorteig.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

Paral·lelament s’amenitzarà tota la Festa i la Gran Cagada amb una ballada i una actuació de Swing amb els grups Swing a Tope i Sona Swing i un espectacle de MÀGIA (Mag Agun). També hi haurà l’actuació del teatre Pengi’m Penja’m del centre Bauma amb una obra especial de Llenguatge de signes. D’altra banda, el centre l’Aplec oferirà un taller obert a tots els públics. Finalment, es comptarà amb la participació dels usuaris del centre Aral amb una demostració de Zumba.

BANER_300X250

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*