Dimarts, 2 març 2021
Inici Accessibilitat Universal La campanya ‘SuperVeïns’ de la Fundació Mutua de Propietarios, finalista dels Premis...

La campanya ‘SuperVeïns’ de la Fundació Mutua de Propietarios, finalista dels Premis Xarxes en Acció

Reflexionava sobre les persones amb mobilitat reduïda que no poden sortir de casa per la falta d’accessibilitat del seu edifici

Campaña-superveïns-persones-casa-manca-accessibilitat
La campanya explica la història real de l’Andrea, afectada de Parkinson // Foto: Fundació Mútua de Propietaris

La campanya “SuperVeïns” de la Fundació Mutua de Propietarios ha estat finalista en la II edició dels Premis Xarxes en Acció de la Fundació Mutua Madrileña que reconeixen aquells projectes que han utilitzat les xarxes socials per a connectar, conscienciar i facilitar una millor contribució a l’acció social. 

La campanya “Superveïns”, que ha estat reconeguda en la categoria “Inspiració”, explica la història real de l’Andrea, una dona amb Parkinson que es desplaça en cadira de rodes i viu en un quart pis sense ascensor. A través d’un experiment social amb la seva comunitat de veïns, la campanya ens va fer reflexionar sobre la situació de les 100.000 persones amb mobilitat reduïda que no poden sortir mai de les seves llars per la falta d’accessibilitat del seu edifici.

ARC Soluciones publi

Laura López Demarbre, vicepresidenta executiva de la Fundació, ha afirmat que “a la Fundació Mutua de Propietarios estem fermament convençuts del poder de les xarxes socials per a connectar a les persones i per a inspirar amb l’exemple a la societat. Ens enorgulleix saber que la nostra campanya Superveïns és un referent en ‘Inspiració’ per a altres organitzacions”.

A la segona edició dels #PremisXarxesenAcció s’han presentat 145 projectes provinents de 128 organitzacions (empreses, agències, hospitals, entitats socials i entitats d’una altra índole).

Subscripció Newsletter (50% de descompte)

Amb notícies, agenda, subvencions, convocatòries, ofertes, recursos...i molt més

Amb motiu del 5è aniversari del Diari de la Discapacitat, aquest mes de febrer, pots tenir la subscripció a meitat de preu durant el primer any. APROFITA AQUESTA OPORTUNITAT!!

Redacció/Fonts
Redacció/Fonts
diari de la Discapacitat / El digital de la diversitat funcional a Catalunya

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat-

ÚLTIMES NOTÍCIES