Junts Autisme busca voluntaris pel casal inclusiu ‘Viu l’Estiu’ de l’Escola Sinera d’Arenys de Mar

Rebran una formació específica sobre l’autisme

casal-viu-estiu-voluntaris-escola-sinera-arenys
En el casal es faran activitats inclusives de tota mena // Foto: Junts Autisme

Junts Autisme està buscant voluntaris i voluntàries per a la realització del casal Viu l’Estiu de l’Escola Sinera d’Arenys de Mar, amb el que un any mes està col·laborant perquè els nens i nenes de l’entitat puguin participar a totes les activitats organitzades tenint al seu abast els suports individuals necessaris.

En aquest sentit, a finals de juny farà una formació tant pels monitors del casal com pels voluntaris de la Fundació Junts Autisme. En aquesta formació es parlarà sobre l’autisme i la gestió de nens amb autisme i nens sense autisme compartint experiències d’oci. També s’oferiran eines de sensibilització per tal d’explicar als nens i nenes sense autisme les diferents capacitats dels seus companys i companyes que tenen aquesta condició.

BANER_300X250

En el casal d’estiu es faran activitats de tota mena: tallers artístics, de creació, de producció televisiva o de modelatge, fins a activitats esportives, activitats d’aventura, activitats aquàtiques i, activitats de sensibilització per tal d’acostar l’autisme a tots aquells nens i nenes que no saben el que és.

El casal serà de dilluns a divendres de 9 a 16:30 i hi haurà servei de menjador. Els dies 24, 25 i 26 de juliol tancarà la temporada amb unes colònies a una casa meravellosa situada a Les Mines d’Osor (La Selva).

Les persones interessades en participar com a voluntaris i voluntàries poden enviar un correu a comunicació@juntsautisme.org o bé escriure un whatsapp al 693909653.

banner_dental

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*