Diumenge, 23 gener 2022
IniciEntitatsJosep Maria Solanellas pren el relleu de Josep Roset al capdavant del...

Josep Maria Solanellas pren el relleu de Josep Roset al capdavant del la FECETC

L'assemblea general extraordinària del passat 24 de novembre va ratificar el canvi de president i junta directiva

Roset_Solanellas 2021
Josep Roset (esquerra) i Josep M. Solanellas // Foto: FECETC

L’assemblea general extraordinària de socis de la Federació de Centres Especials de Treball de Catalunya (FECETC) del 24 de novembre va ratificar la candidatura encapçalada per Josep Maria Solanellas a les eleccions de Junta. La seva era l’única candidatura que es presentava a les eleccions i que pren el relleu, com a president de la federació, a Josep Roset, al capdavant de l’entitat durant gairebé quatre anys. Josep Roset deixa també la Junta Directiva perquè no pot dedicar-li el temps que li agradaria.

Solanellas és un home que coneix amb profunditat la federació, a la qual està vinculat “de tota la vida”, com explicà ell mateix,  i que ha estat vicepresident en els mandats de Rafael Ruano, Julio Martínez i Josep Roset. També ha estat “de tota la vida” vinculat als Centres Especials de Treball, ja que presideix el CET Miton.

En les seves primeres paraules com a nou president, Josep Maria Solanellas destacà que en els últims temps la FECETC “ha agafat múscul gràcies a la feina dels anteriors presidents, de tot l’equip de professionals i de la Junta” i explicà els grans objectius que s’ha proposat i definits per Javier de Oña, nou membre de Junta: lluitar “perquè l’administració no sigui una paret i puguem tenir  més diàleg”, “unir el sector” dels centres especials de treball per “anar a l’administració amb una veu única per mostrar la validesa dels CET” i “aconseguir més cooperació amb la resta de CET que no formen part de la Junta, hem d’estar oberts a més participació”.

Canvis de Junta

A la nova junta s’incorporen Javier de Oña (fundació DKV Integralia), Francesc Sistach (Specialisterne) i Àlex Bosch (Misma Eficacia) i continuen Marta Alzina com a secretària (FemCET), Bibiana Bendicho com a comptadora (Aspid), Alfred Subietas (Ilunion) i Daniel Tulsà (Grup Mifas). Rafael Ruano continua al capdavant de la comissió delegada FEACEM Catalunya. Al mateix temps, deixen la Junta Jorge León (Can CET) i Javier Benet (La Factoria del Mar) als quals agraïm tota la feina i aportacions fetes durant el temps que han estat membres de Junta.

L’etapa Roset

El president sortint, Josep Roset, va fer balanç en el seu comiat de tota la feina feta durant la seva legislatura, des del seu posicionament al COCARMI i lideratge al grup de treball sobre inserció laboral al Pacte Nacional sobre els Drets de les Persones amb Discapacitat (on continuarà) a la consolidació de la fira “Sí, i millor”, passant per la visita a tots els CET que va poder per conèixer de prop les diferents situacions i problemes, la digitalització de l’entitat en temps rècord arran de la pandèmia, el paper d’intermediació davant l’administració i la creixent visibilització com a principal referent del sector a Catalunya, entre d’altres. Així mateix destacà les noves incorporacions de CET a la federació i el fet que “aquí hi som tots” perquè representa i dona suport a tot tipus de persones amb discapacitat. Es va mostrar “content” per poder passar el testimoni a una persona que coneix a fons el col·lectiu i va concloure amb un dels lemes que li hem sentit a dir sovint: “seguim remant junts”.

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de les últimes notícies del món de la diversitat funcional a Catalunya

Fes-te subscriptor Premium

Si vols tenir accés a totes les notícies publicades al Diari, l'agenda del sector, i informació sobre subvencions, ajudes, convocatòries, recursos i moltes més coses, subscriu-te a la Newsletter Premium

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat-spot_img

ÚLTIMES NOTÍCIES

Skip to content