Dissabte, 23 setembre 2023
IniciESPORT ADAPTATJornada de petanca i tennis taula a Figueres per a persones amb...

Jornada de petanca i tennis taula a Figueres per a persones amb discapacitat intel·lectual

petanca discapacitat intel·lectual figueres
La petanca serà demà protagonista a Figueres // Foto: Special Olymics Catalunya

Demà dijous 6 d’abril Figueres té una cita amb un total de 278 esportistes amb discapacitat física en la celebració del 24è Campionat Territorial Província Girona de petanca i tennis taula que organitza la Federació ACELL amb la col·laboració de Special Olympics Catalunya i l’Ajuntament de Figueres.

En petanca seran 216 esportistes dividits en 72 tripletes, 22 jugadors hi seran en tennis taula i 40 esportistes disputaran les proves adaptades. Els 10 clubs participants són: Fundació MAP de Ripoll, CEE Mare de Déu del Mont de Vilafant, Nostre Senyora de Montserrat de La Selva, Montilivi de Girona, Font de l’Abella de Girona, Fundació Altem de Figueres, El Vilar de Blanes, Associació Montseny d’Arbúcies, Tramuntana de Palafrugell i la Fageda de Santa Pau a la Garrotxa.

ICF23_Baner Financament-300x600

Aquestes competicions, que es diputaran d’11 a 14 hores a la Plaça dels Voluntaris, s’emmarquen dins de les activitats que organitza la Secretaria General de l’Esport de la Generalitat de Catalunya amb motiu del Dia Mundial de l’Activitat Física per fomentar entre totes les entitats i persones per tal que es destini part del temps diari a fer una activitat física. Els esportistes de la Federació ACELL i Special Olympics juguen i entrenen pràcticament cada dia, fet que els hi aporta un benefici de salut, social i físic.

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de tota l'actualitat del món de la diversitat funcional a Catalunya

Redacció/Fonts
Redacció/Fontshttps://diarideladiscapacitat.cat
Diari de la DisCapacitat. El digital de la diversitat funcional a Catalunya. Un mitjà fet per donar visibilitat a les persones amb discapacitat i pensat per reclamar la seva inclusió social

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

ÚLTIMES NOTÍCIES

Skip to content