Dissabte, 23 setembre 2023
IniciENTITATSJordi Roman Soto, escollit per unanimitat com a nou president de La...

Jordi Roman Soto, escollit per unanimitat com a nou president de La Confederació pels propers 4 anys

Encapçalava l'única candidatura presentada a les eleccions de l'organització

jordi roman soto nou president la confederacio
Membres de la nova junta directiva de l’organització // Foto: La Confederació

Divendres passat es va celebrar a la Casa Golferichs de Barcelona, l’Assemblea General Ordinària i Extraordinària de La Confederació, amb l’assistència de XX de les 21 entitats sòcies que conformen l’organització. En el decurs de la mateixa es va elegir una nova junta directiva per finalització de mandat, quedant aprovada per unanimitat la candidatura encapçalada per en Jordi Roman Soto, en representació de Fundesplai, que assumeix el càrrec de President per als propers anys. 

ICF23_Baner Financament-300x600

La nova junta directiva de La Confederació, amb implicació de 15 de les 21 entitats associades, va quedar conformada per: Jordi Roman (Fundesplai), Montserrat Estrada (ACCP), Francisco Villegas (AMMFEINA), Anna Sánchez (Càritas Diocesana Barcelona), Mònica Vàzquez (Cooperatives d’Iniciativa Social), Helena Fontanet (Creu Roja Catalunya), Jordi González (DINCAT), Xavier Puig (ECAS), Bibiana Bendicho (ECOM), Josep Serrano (FEATE), Joan Muntané (FEDAIA), Ferran Rodríguez (FEPA), Míriam Torrella (FEPCCAT), Rafael Ruiz de Gauna (Fundació Pere Tarrés) i Gemma Garcia (UCCAP). 

Aquesta pluralitat i transversalitat demostra una vegada més el compromís per enfortir el rol patronal del Tercer Sector Social de Catalunya i entomar amb força, des d’un lideratge compartit, els reptes que el sector té per endavant.

Així mateix els assistents van agrair molt especialment la tasca d’Helena Fontanet Casas, representant de Creu Roja Catalunya, que havia assumit transitòriament la presidència de l’entitat des del passat mes de maig.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

L’Assemblea va aprovar també l’avaluació del Pla de Treball i el tancament econòmic del 2022, així com el pressupost i pla de treball per a l’any 2023.

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de tota l'actualitat del món de la diversitat funcional a Catalunya

Redacció/Fonts
Redacció/Fontshttps://diarideladiscapacitat.cat
Diari de la DisCapacitat. El digital de la diversitat funcional a Catalunya. Un mitjà fet per donar visibilitat a les persones amb discapacitat i pensat per reclamar la seva inclusió social

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

ÚLTIMES NOTÍCIES

Skip to content