Inscripcions obertes per la nova edició del Postgrau en Accessibilitat i Disseny per a Tothom de la UIC Barcelona

El curs s’iniciarà al mes de setembre

Postgrau-accessibilitat-disseny-per-tothom-nova-edició
L’arquitecte Enrique Rovira-Beleta és el director d’aquest Postgrau // Foto: Rovira Beleta Accesibilidad

UIC Barcelona School of Architecture acaba d’obrir les inscripcions per una nova del Postgrau en Accessibilitat i Disseny per a Tothom, pioner a tot el món en la formació d’experts en l’àmbit de la “accessibilitat desapercebuda”, amb criteris normalitzadors i de disseny inclusiu.

Al igual que en edicions anteriors, el Postgrau manté enguany la seva modalitat online interactiva (a distància) i ofereix un nombre limitat de 20 places. El curs començarà el proper mes de setembre.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

Com a novetat, aquest Postgrau oferirà als alumnes llicències professionals del software Open BIN Accessibility de l’empresa CYPE, que permet al professional comprovar, de manera automàtica, si els espais d’un edifici compleixin amb els requisits obligatoris d’accessibilitat.

Una altra de les novetats d’aquesta novena edició és que la Fundació Randstad repartirà un total de tres beques de fins 1.000 euros per a persones amb diversitat funcional i necessitats especials amb nacionalitat i residència a Espanya. Els interessats tindran fins el 30 de juny per enviar les seves sol·licituds. A més de l’ajuda econòmica, la fundació es compromet a afavorir la inserció laboral dels alumnes beneficiats.

BANER_300X250

Així també s’oferiran tres places excepcionals per a persones que puguin demostrar que disposen d’una experiència professional en la matèria, encara que no disposin de titulació de grau mig o superior.

A nivell didàctic, el nou postgrau compta amb la incorporació del professor Hugo Rovira de Saralegui, filòleg i coordinador i tècnic de comunicació de La Foixarda, de l’Associació Activament Catalunya, especialitzada en discapacitat psicosocial.

Enrique Rovira-Beleta, arquitecte i director del Postgrau, ha explicat que “un curs més busquem ensenyar a fer una accessibilitat per a tothom, amb un disseny el més normalitzat possible, com el que vam realitzar durant la construcció de la Vila Olímpica per als Jocs Olímpics i Jocs Paralímpics de Barcelona el 1992, i que va suposar una fita a nivell mundial “.

El Postgrau en Accessibilitat i Disseny per a Tothom, compta amb el patrocini de l’empresa CYPE i la Fundació Randstad, i amb el suport d’algunes empreses representatives del sector com Válida sin Barreras i Puntodis.

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*