La UIC obre les inscripcions per la 9a edició del Postgrau en Accessibilitat i Disseny per a Tothom

Ofereix un nombre limitat de 20 places

postgrau accessibilitat disseny tots uic barcelona
Cartell del Postgrau d’Accessibilitat i Disseny per a Tothom // Foto: UIC

UIC Barcelona School of Architecture acaba d’obrir les inscripcions per la novena edició del Postgrau en Accessibilitat i Disseny per a Tothom, pioner a tot el món en la formació d’experts en l’àmbit de la “accessibilitat desapercebuda”, amb criteris normalitzadors i de disseny inclusiu. El Postgrau manté enguany la seva modalitat online interactiva (a distància) i ofereix un nombre limitat de 20 places.

FREEFORMSTYLE-600X300

Com a novetat, aquest Postgrau oferirà als alumnes llicències professionals del software Open BIN Accessibility de l’empresa CYPE, que permet al professional comprovar, de manera automàtica, si els espais d’un edifici compleixin amb els requisits obligatoris d’accessibilitat.

banner_300x200_entrenuvols

Una altra de les novetats d’aquesta novena edició és que la Fundació Randstad repartirà un total de tres beques de fins 1.000 euros per a persones amb diversitat funcional i necessitats especials amb nacionalitat i residència a Espanya. Els interessats tindran fins el 30 de juny per enviar les seves sol·licituds.

A nivell didàctic, el nou postgrau compta amb la incorporació del professor Hugo Rovira de Saralegui, filòleg i coordinador i tècnic de comunicació de La Foixarda, de l’Associació Activament Catalunya, especialitzada en discapacitat psicosocial.

Enrique Rovira-Beleta, arquitecte i director del Postgrau, ha explicat que “un curs més busquem ensenyar a fer una accessibilitat per a tothom, amb un disseny el més normalitzat possible, com el que vam realitzar durant la construcció de la Vila Olímpica per als Jocs Olímpics i Jocs Paralímpics de Barcelona el 1992, i que va suposar una fita a nivell mundial “.

El Postgrau en Accessibilitat i Disseny per a Tothom, compta amb el patrocini de l’empresa CYPE i la Fundació Randstad, i amb el suport d’algunes empreses representatives del sector com Válida sin Barreras i Puntodis.

banner_dental

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*