Inaugurada a Cervera l’exposició Art Singular “Elogi a les emprentes” per artistes amb discapacitat intel·lectual

Hi participen 48 artistes vinculats a diferents entitats

inauguració-cervera-expoxició-art-singular
L’Èric, un artista vinculat al Grup Alba, amb les seves obres // Foto: Associació Alba

Dissabte al matí es va inaugurar a Cervera “Elogi a les empremtes” la segona edició de l’exposició Art Singular a la Casa Dalmases dirigida i coordinada per Eva Calatayud de la Fundació Josep Santacreu, i que amb un marcat caràcter inclusiu i integrador pretén que artistes allunyats del circuit oficial de l’art – persones amb discapacitat intel·lectual o malaltia mental de diferents entitats socials-, puguin exposar les seves obres al costat d’artistes de reconegut prestigi internacional.

L’acte d’inauguració va comptar amb una primera part de parlaments amb la presència del paer en cap de Cervera Ramon Augé i d’alguns dels artistes i entitats participants. A continuació el gairebé centenar d’assistents a l’acte van poguer visitar l’exposició a la Casa Dalmases acompanyats dels artistes participants.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

En l’exposició d’aquest any, que estarà oberta fins el 20 d’octubre, s’hi poden veure 120 obres de 53 artistes diferents. D’aquests, 48 estan vinculats a entitats socials com el Grup Alba, Fundació Estany, Fundació Ampans, Fundació Catalana de Síndrome de Down, etc.

BANER_300X250

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*