48 artistes d’entitats socials exposen a la mostra col·lectiva ‘Art Singular’ a la Casa Dalmases de Cervera

Impulsada per la Fundació Josep Santacreu

artistes-entitats-socials-exposició-art-singular-casa-dalmases-cervera

A partir de demà 14 de setembre i fins el proper 20 d’octubre es podrà veure a Cervera “Elogi a les empremtes” la segona edició de l’exposició Art Singular a la Casa Dalmases dirigida i coordinada per Eva Calatayud. És una iniciativa impulsada per la Fundació Josep Santacreu fruit del seu compromís i passió per l’art i per la voluntat de dignificar i posar en valor les capacitats i talent artístic de les persones amb diversitat funcional, malaltia mental o risc d’exclusió.

L’exposició té un caràcter integrador i pretén que artistes allunyats del circuit oficial de l’art –persones amb discapacitat intel·lectual o malaltia mental de diferents entitats socials-, puguin exposar les seves obres al costat d’artistes de reconegut prestigi internacional com Juanma Castro, Gregori Iglesias Mayo o Garikoitz Cuevas i les obres de l’artista xilè Andrés Belmar, comissari de l’exposició.

BANER_300X250

En l’exposició d’aquesta segona edició s’hi podran veure obres de 48 artistes diferents vinculats a 11 entitats socials, entre elles el Grup Alba -que hi col·labora des de la primera edició-, la Fundació Estimia; Fundació Estany, Fundació Ampans o la Fundació la Fageda.

L’acte de presentació d’aquesta exposició tindrà lloc demà a les 11h a l’Auditori de Cervera. Posteriorment es farà una visita guiada a l’exposició a la Casa Dalmases.

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*