Dissabte, 15 maig 2021
spot_img
IniciEntitatsIlersis renova les certificacions ISO que reflecteixen una dinàmica de millora contínua...

Ilersis renova les certificacions ISO que reflecteixen una dinàmica de millora contínua de l’entitat

Finalitza l’auditoria de les ISO 9001 i 14001

ilersis certificacions iso
L’auditoria ressalta el valor i qualitat de les activitats formatives // Foto: Fundació Privada Ilersis

La Fundació Privada Ilersis ha finalitzat l’auditoria de les certificacions ISO 9001 i 14001 d’enguany, amb uns resultats que acrediten una dinàmica de millora contínua de l’entitat. 

L’auditora de les ISO destaca especialment, d’una banda, l’anàlisi del context actual realitzat des de direcció d’Ilersis, molt complet i detallat i que és el primer pas necessari per assegurar la viabilitat de l’entitat a mig i llarg termini; de la mateixa manera, també es posa en valor el detall d’objectius de qualitat i medi ambient que s’estan treballant durant el 2020 i la seva relació directa amb els ODS (Objectius de Desenvolupament Sostenible) de l’Agenda 2030.

Un altre dels aspectes que es destaca l’auditoria de les ISO és el procés de competència, el qual valora com a molt ben organitzat per eixos formatius i amb una sistemàtica per avaluar l’eficàcia de les accions formatives de forma quantitativa. 

Igualment, assenyala com a molt positives les modificacions que s’han dut a terme al PAP (Projecte d’Atenció Personal) per tal de convertir-lo en un document molt tecnificat, on tot el contingut es relaciona envers els objectius marcats i s’avalua amb indicadors quantitatius a través del registre d’incidències i esdeveniments. 

Finalment, l’auditoria destaca el salt qualitatiu que aporta el sistema data-flow, que permet als clients de les brigades de serveis revisar les feines realitzades des del seu dispositiu mòbil al moment.

OFERTA 5è ANIVERSARI !!!

SUBSCRIU-TE A LA NEWSLETTER DIÀRIA PER NOMÉS 7,99€ L'ANY

Necessitem la teva col·laboració per seguir fent un periodisme de qualitat que respecti i doni visibilitat a les persones amb diversitat funcional

Redacció/Fonts
Redacció/Fonts
diari de la Discapacitat / El digital de la diversitat funcional a Catalunya

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat-spot_img

ÚLTIMES NOTÍCIES