Diumenge, 5 desembre 2021
IniciGent GranEs reforcen les mesures de protecció contra la Covid-19 als centres residencials...

Es reforcen les mesures de protecció contra la Covid-19 als centres residencials de gent gran

Es faran més cribratges als professionals que hi treballen

mesures proteccio covid-19 residencies gent gran
Les mesures de protecció s’han intensificat per evitar contagis // Foto: gencat

Davant la situació actual d’elevada transmissió comunitària, el Pla sectorial del Govern en l’àmbit dels centres residencials ha augmentat les mesures de protecció. Es tracta d’una sèrie de mesures per evitar que el SARSCoV-2 entri a l’àmbit residencial, i en el cas que ho faci, es detecti el més aviat possible.

Així, es reforçarà el cribratge als professionals que hi treballen, amb proves PCR a tots els treballadors i treballadores que no s’hagin testat en els darrers 15 dies, i es reforçarà la sectorització, els circuïts i el manteniment d’unitats de convivència estables.

fiare banca etica crowdfunding

Tot i que es mantenen les visites familiars (presencials o només virtuals, segons les residències), s’han suspès temporalment les sortides curtes dels residents no autònoms.  

Pel que fa a la resposta efectiva als brots en l’àmbit residencial, per cada sector sanitari es desplegarà un Equip de Intervenció Ràpida (EIR) que té l’encàrrec d’actuar de forma urgent, amb coordinació amb la direcció del centre. Aquests equips ja estaven en funcionament, però ara es defineix millor la seva estructura.

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de les últimes notícies del món de la diversitat funcional a Catalunya

Fes-te subscriptor Premium

Si vols tenir accés a totes les notícies publicades al Diari, l'agenda del sector, i informació sobre subvencions, ajudes, convocatòries, recursos i moltes més coses, subscriu-te a la Newsletter Premium

Redacció/Fonts
diari de la Discapacitat / El digital de la diversitat funcional a Catalunya

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat-spot_img

ÚLTIMES NOTÍCIES