Divendres, 26 novembre 2021
HomeInclusió LaboralEs posa en marxa un projecte per acompanyar joves amb discapacitat en...

Es posa en marxa un projecte per acompanyar joves amb discapacitat en la seva formació i inserció laboral

Impulsat conjuntament per Ilersis i la Fundación ONCE

projecte formacio i insercio laboral once ilersis
Cartell del programa ‘Protagonistes d’un camí compartit’ // Foto: Fundació Ilersis

La Fundació Privada Ilersis i la Fundación ONCE han engegat el projecte conjunt ‘Protagonistes d’un camí compartit-Programa Operativo de Empleo Juvenil-Discapacidad Psicosocial-2020’, una iniciativa que pretén reforçar les capacitats i competències professionals de les persones joves no ocupades i no integrades en els sistemes d’educació o formació, així com establir els suports per a l’acompanyament a l’entorn productiu de persones amb diferents situacions personals derivades de l’afectació de trastorns psicosocials.

El programa va adreçat a joves joves d’entre 16 i 29 anys que pateixen discapacitat psicosocial i que estiguin inscrits al SOC i al programa de Garantia Juvenil.

diari-discapacitat-300x250e
Pràctiques a l’empresa i formació

El projecte està subvencionat per la Fundación ONCE i tindrà una durada de 6 mesos durant els quals es desenvoluparan pràctiques transversals a l’empresa i formació, a més d’accions de suport individual en forma de tutorització i seguiment.

La formació professionalitzadora inclou activitats del CET (Centre Especial de Treball) de la Fundació Ilersis (indústria de la fusta, jardineria, neteja professional, restauració, etc.) i també activitats socials, culturals i cíviques, a més de nocions sobre informació i coneixement de l’entorn productiu i recerca de feina.

Es tracta d’un projecte obert. Els interessats poden sol·licitar la seva incorporació o demanar informació a través del telèfon 607 08 76 14.

El projecte s’ha posat en marxa coincidint amb el Dia Mundial de la Salut Mental, que se celebra el 10 d’octubre, ja que encaixa amb l’esperit i les reivindicacions d’aquesta commemoració. 

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de les últimes notícies del món de la diversitat funcional a Catalunya

Fes-te subscriptor Premium

Si vols tenir accés a totes les notícies publicades al Diari, l'agenda del sector, i informació sobre subvencions, ajudes, convocatòries, recursos i moltes més coses, subscriu-te a la Newsletter Premium

Redacció/Fonts
diari de la Discapacitat / El digital de la diversitat funcional a Catalunya

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Publicitat-spot_img

ÚLTIMES NOTÍCIES