El Canal Salut s’adapta per ser més accessible en els dispositius mòbils

Des de l’any 2011 s’ha convertit en un portal de referència

nova-imatge-canal-salud-mòbils-tauletes
El Canal Salut és ara més accessible, intuïtiu i còmode // Foto: gencat

El Canal Salut és des d’aquesta setmana molt més accessible, visual, intuïtiu i amigable al migrar a la versió responsiva per adaptar-se a dispositius mòbils. A partir d’ara serà molt més còmoda la seva consulta, ja sigui des d’un ordinador de sobretaula, un telèfon mòbil o una tauleta.

Però no només això, ja que el Departament de Salut ha aprofitat aquest context de migració per fer un canvi destacat dins el Canal Salut: ha eliminat la dualitat que existia fins ara que obligava a l’usuari web a escollir si volia navegar dins una pàgina amb contingut adreçat a la ciutadania o als professionals i s’ha refós tota la redacció del portal dins un únic perfil, adreçat a tots els públics.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

El Canal Salut va néixer el 2011 i des de llavors s’ha convertit en un portal de referència al nostre país que inclou des d’informació de servei sobre el nostre sistema de salut, fins a consells de salut, galeries de vídeos i imatges, informació sobre campanyes i dies mundials de salut, però també informació professional com l’ordenació de les professions sanitàries o la vigilància epidemiològica, entre moltes qüestions.

FECETC_Banner_fira si i millor

BANER_300X250

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*