Dimarts, 30 novembre 2021
IniciResponsabilitat SocialGrupo SIFU obté un certificat de qualitat com a empresa compromesa amb...

Grupo SIFU obté un certificat de qualitat com a empresa compromesa amb el canvi climàtic

Per a la reducció d’emissions de gasos d’efecte hivernacle

Un representant de l’empresa mostrant el nou certificat // Foto: Grupo SIFU

El Grupo SIFU ha reforçat el seu compromís en la lluita contra el canvi climàtic, al estar certificada pel Ministeri per a la Transició Ecològica i el Repte Demogràfica a través de la Oficina Espanyola de Canvi Climàtic (OECC) com a empresa inscrita a la secció de petjada de carboni i compromisos de reducció de les emissions de gasos d’efecte hivernacle.

Els beneficis d’aquest registre permeten a l’empresa contribuir a la lluita contra el canvi climàtic al controlar i intentar reduir les seves emissions de GEI; millorar la imatge mediambiental davant els clients, Administració Pública i societat en general; i estalviar costos energètics per a la millora de l’eficiència energètica.

diari-discapacitat-300x250e

Aquest registre se suma a les dues certificacions obtingudes durant el darrer mes, ISO 50001 i Certificat Protocol Segur COVID-19, que permet al Grupo SIFU seguir millorant en estàndards de qualitat i responsabilitat social i ambiental.

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de les últimes notícies del món de la diversitat funcional a Catalunya

Fes-te subscriptor Premium

Si vols tenir accés a totes les notícies publicades al Diari, l'agenda del sector, i informació sobre subvencions, ajudes, convocatòries, recursos i moltes més coses, subscriu-te a la Newsletter Premium

Redacció/Fonts
diari de la Discapacitat / El digital de la diversitat funcional a Catalunya

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat-spot_img

ÚLTIMES NOTÍCIES