Grupo SIFU fomentarà la contractació de persones amb risc d’exclusió amb del programa Incorpora

L'entitat s'adhereix al programa de l'Obra Social "la Caixa"

grupo sifu programa incorpora cristian rovira marc simón
Cristian Rovira (esquerra) i Marc Simón // Foto: Grupo SIFU

El Centre Especial de Treball Grupo SIFU i l’Obra Social “la Caixa” acaben de signar un conveni de col·laboració per fomentar la inserció laboral de persones en risc d’exclusió social a través del programa Incorpora, promogut per l’entitat financera.

Incorpora té per objectiu incrementar la contractació de col·lectius vulnerables, així com la prestació d’informació, formació i assessorament a les empreses que participen en ‘aquesta actuació. En aquest sentit, el Grupo SIFU es compromet a continuar gestionant a través del programa Incorpora, la contractació de persones en risc d’exclusió, en funció de les necessitats de treballadors dels seus clients. En el marc d’aquest programa, Grupo SIFU ja ha contractat més de 150 persones només el 2016.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

A través d’Incorpora, el Centre Especial de Treball informarà dels diferents perfils professionals per cobrir; una demanda que es compartirà amb les entitats que formen part del projecte i que preseleccionaran a les persones candidates.

Incorpora es va crear l’any 2006 amb l’objectiu d’establir ponts entre les empreses i les entitats socials que es dediquen a la integració laboral per crear un clima de col·laboració i oportunitats pels qui més ho necessiten.necessiten. La iniciativa està dirigida a col·lectius com persones amb discapacitat, joves en risc d’exclusió, immigrants, ex reclusos, víctimes de violència de gènere i aturats de llarga durada.

BANER_300X250

Grupo SIFU és el Centre Especial de Treball líder en Facility Services i Management socialment responsables. Amb més de 20 anys d’experiència, supera els 4.500 treballadors en plantilla, un 87% dels quals té algun tipus de discapacitat.

Aquest conveni el van signar el director corporatiu de l’Àrea Social de la Fundació Bancària “la Caixa”, Marc Simón, i el vicepresident del Grupo SIFU, Cristian Rovira.

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*