Diumenge, 25 setembre 2022
Diumenge, 25 setembre 2022
IniciEntitatsGrupo SIFU fomentarà la contractació de persones amb risc d’exclusió amb del...

Grupo SIFU fomentarà la contractació de persones amb risc d’exclusió amb del programa Incorpora

grupo sifu programa incorpora cristian rovira marc simón
Cristian Rovira (esquerra) i Marc Simón // Foto: Grupo SIFU

El Centre Especial de Treball Grupo SIFU i l’Obra Social “la Caixa” acaben de signar un conveni de col·laboració per fomentar la inserció laboral de persones en risc d’exclusió social a través del programa Incorpora, promogut per l’entitat financera.

Incorpora té per objectiu incrementar la contractació de col·lectius vulnerables, així com la prestació d’informació, formació i assessorament a les empreses que participen en ‘aquesta actuació. En aquest sentit, el Grupo SIFU es compromet a continuar gestionant a través del programa Incorpora, la contractació de persones en risc d’exclusió, en funció de les necessitats de treballadors dels seus clients. En el marc d’aquest programa, Grupo SIFU ja ha contractat més de 150 persones només el 2016.

A través d’Incorpora, el Centre Especial de Treball informarà dels diferents perfils professionals per cobrir; una demanda que es compartirà amb les entitats que formen part del projecte i que preseleccionaran a les persones candidates.

Incorpora es va crear l’any 2006 amb l’objectiu d’establir ponts entre les empreses i les entitats socials que es dediquen a la integració laboral per crear un clima de col·laboració i oportunitats pels qui més ho necessiten.necessiten. La iniciativa està dirigida a col·lectius com persones amb discapacitat, joves en risc d’exclusió, immigrants, ex reclusos, víctimes de violència de gènere i aturats de llarga durada.

Grupo SIFU és el Centre Especial de Treball líder en Facility Services i Management socialment responsables. Amb més de 20 anys d’experiència, supera els 4.500 treballadors en plantilla, un 87% dels quals té algun tipus de discapacitat.

Aquest conveni el van signar el director corporatiu de l’Àrea Social de la Fundació Bancària “la Caixa”, Marc Simón, i el vicepresident del Grupo SIFU, Cristian Rovira.

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de tota l'actualitat del món de la diversitat funcional a Catalunya

Redacció/Fonts
Redacció/Fonts
El Diari de la DisCapacitat és el primer digital de la diversitat funcional a Catalunya

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat-spot_img

ÚLTIMES NOTÍCIES

CatalàEspañol
Skip to content