Els tennistes de Special Olympics-ACELL celebren avui Sant Jordi al Trofeu Conde de Godó

Onze esportistes amb discapacitat intel·lectual jugaran a la pista central

tennistes discapacitat intel·lectual trofeu conde godó
Els tennistes amb discapacitat intel·lectual estaran un any més al Trofeu Conde de Godó // Foto: Special Olympics Catalunya

El 65è Trofeu Conde de Godó de tennis de Barcelona rebrà avui a partir de les 11h i un any més, a esportistes amb discapacitat intel·lectual. En una dia tan especial com és el de Sant Jordi, onze esportistes jugaran a la pista central del Reial Club Tennis Barcelona en el Clínic Peugeot juntament amb altres joves tennistes de diferents escoles. En aquesta edició seran els tennistes professionals David Ferrer, Pablo Carreño, Nico Almagro i Tommy Robredo qui pilotejaran amb els nostres jugadors i jugadores.

Els tennistes que hi participaran són: Sergi Carreras, Luisa Linares, Joan Galofré, Alessandra Bonomi, Laia Martí, Sergio Bellera de l’Escola Esportiva ACELL de Barcelona; Cristina Moral i Marta Gómez del TEB de Barcelona; Nagore Acebal, Rafael Herruzo i Gerard Gibert de l’Escola SOLC de Tarragona, tots ells clubs que pertanyen a la Federació ACELL (Federació Catalana d’Esports per a persones amb discapacitat intel·lectual).

BANER_300X250

La participació en esdeveniments esportius tan importants com aquest, juntament amb altres esportistes sense discapacitat, fa possible un dels nostres objectius que és la millora d’opinions, actituds i  comportaments socials en relació al nostre col·lectiu així com un pas més en la normalització dins la societat.

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*