Diumenge, 23 gener 2022
IniciEntitatsEl Grupo SIFU crearà 124 llocs de treball per a persones amb...

El Grupo SIFU crearà 124 llocs de treball per a persones amb discapacitat a Catalunya

grupo sifu servei de neteja
Els treballadors de la companyia fan, entre d’altres, serveis de neteja // Foto: Imatge cedida per Grupo SIFU

El Grupo SIFU, centre especial de treball líder a Espanya, crearà a Catalunya 150 nous llocs de treball durant el 2016, 124 dels quals seran de persones amb algun tipus de discapacitat. D’aquesta manera, la comunitat catalana serà la que absorbirà el major nombre de llocs de treballs generats per la companyia durant aquest any.

En la Comunitat de Madrid, el Grupo SIFUincorporarà a 42 persones a la seva plantilla, 36 d’elles amb discapacitat, mentre que a la Comunitat Valenciana i a Andalusia, la previsió puja a 49 nous empleats, 43 d’ells, o sigui pràcticament el cent per cent, amb diversitat funcional.

El Grupo SIFU ha anunciat que en total crearà enguany 400 nous llocs de treball, dels que 341 seran de persones amb discapacitat, o sigui un 85% del total i d’aquests 91 de les noves vacants estaran destinades a casos considerats de difícil inserció laboral. Amb tot, la xifra de 400 nous llocs de treball suposa un increment de plantilla del 10% respecte a l’any passat, que quasi arribarà als 4.500 empleats a finals d’aquest any.

Els treballadors del Grupo SIFU operen principalment en sectors com la neteja, els serveis auxiliars o els serveis mediambientals.

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de les últimes notícies del món de la diversitat funcional a Catalunya

Fes-te subscriptor Premium

Si vols tenir accés a totes les notícies publicades al Diari, l'agenda del sector, i informació sobre subvencions, ajudes, convocatòries, recursos i moltes més coses, subscriu-te a la Newsletter Premium

Redacció/Fonts
diari de la Discapacitat / El digital de la diversitat funcional a Catalunya

5 COMENTARIS

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat-spot_img

ÚLTIMES NOTÍCIES

Skip to content