Dissabte, 16 octubre 2021
HomeEntitatsEl Grup Alba instal·la panells solars a la seu de Tàrrega que...

El Grup Alba instal·la panells solars a la seu de Tàrrega que suposaran un estalvi del 20% del consum d’energia

I una reducció de 34,7 tonelades de CO2

grup alba panells solars seu tarrega
La instal·lació acabarà en els propers dies // Foto: Grup Alba

El Grup Alba està instal·lant 256 panells solars a la seu de Tàrrega, que suposaran un estalvi del 20% del consum total que es genera a les instal·lacions i una reducció de 34,7 tonelades de CO2.

Aquesta acció forma part del procés de transició energètica que va iniciar l’entitat l’any passat a través d’un pla pilot que impulsa Som Energia i Som Mobilitat i dins de les accions estratègiques de responsabilitat social ambiental de l’entitat. 

Els 226 panells solars que s’estan acabant d’instal·lar a la coberta de les instal·lacions de la seu central situada a Tàrrega generaran una potència total de 73,45 kwp i suposarà un estalvi del 20% de l’energia elèctrica que es consumeix a les instal·lacions. 

La seu central acull, a banda dels serveis d’administració de l’entitat; el servei de bugaderia industrial que està en funcionament els 365 dies de l’any; l’obrador de galetes El Rosal o el restaurant el Gat. 

La inversió de la instal·lació dels panells solars ha estat d’uns 80.000 euros i es calcula poder obtenir el retorn de la inversió en 7 anys. 

En menys d’una setmana finalitzaran les tasques d’instal·lació de totes les plaques. La voluntat de l’entitat és poder repetir aquesta mateixa acció en altres infraestructures que té l’entitat amb l’objectiu d’anar millorant en eficiència energètica i contribuir en l’impacte mediambiental

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de les últimes notícies del món de la diversitat funcional a Catalunya

Fes-te subscriptor Premium

Si vols tenir accés a totes les notícies publicades al Diari, l'agenda del sector, i informació sobre subvencions, ajudes, convocatòries, recursos i moltes més coses, subscriu-te a la Newsletter Premium

Redacció/Fonts
diari de la Discapacitat / El digital de la diversitat funcional a Catalunya

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Publicitat-spot_img

ÚLTIMES NOTÍCIES