Granollers inicia un cicle de cinema per sensibilitzar sobre la salut mental i l’estigma que l’acompanya

Sota el títol “Res és el que sembla!”

granollers-cicle-cinema-salut-mental-estigma
‘Inside Out’ serà un dels films del cicle de cinema // Foto: Ajuntament de Granollers

La setmana pròxima arrenca a Granollers un cicle de cinema sota el títol “Res és el que sembla” amb l’objectiu de sensibilitzar a l’entorn de la malaltia mental i l’estigma que sovint acompanya les persones que la pateixen.

La primera pel·lícula d’aquest cicle és Vivir y otras ficciones (2016), dirigida per Jo Sol, una producció espanyola a l’entorn de la discapacitat. que es projectarà el 22 d’octubre, a les 7 de la tarda a Can Jonch, Centre de Cultura per la Pau (c. del Rec, 19, Granollers). 

BANER_300X250

Seguirà El lado bueno de las cosas (2012), un film nord-americà dirigit per David O. Russell que aborda el trastorn bipolar, protagonitzat per Bradley Cooper, Jennifer Lawrence i Robert De Niro (dimarts 12 de novembre, 19 h).

El darrer film és Inside Out (2015), pel·lícula familiar d’animació nord-americana sobre l’ansietat dirigida per Pete Docter (dimarts 17 de desembre, 19 h).  

Les projeccions es faran a Can Jonch. Centre de Cultura per la Pau (Rec, 19, Granollers) i l’entrada és gratuïta.

La iniciativa està organitzada per les entitats Daruma i Activament, integrades a la Comissió Antiestigma de la Taula de Salut Mental que formen una quinzena d’entitats i institucions de Granollers, la Garriga i Llinars del Vallès.

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*