L’equip de futbol femení de la FECPC, a la campanya més gran del món del futbol per al canvi social i la diversitat

Organitza dissabte un activitat dins la #FootballPeople Weeks

fecpc-equip-futbol-femení-
L’equip femení de futbol de la federació és pioner a tot l’estat // Foto: FECPC

L’equip de futbol femení de la Federació Esportiva Catalana de Paralítics Cerebrals (FECPC) organitzarà dissabte una de les activitats de la #FootballPeople Weeks, una iniciativa impulsada per la xarxa Fare Net en la que participen més de 150.000 persones de 50 països i que suposa la campanya més gran del món del futbol per al canvi social i la diversitat.

El moviment #FootballPeople Weeks, que engloba diferents activitats inclusives dirigides a col·lectius minoritaris i comunitats discriminades per aconseguir la igualtat i la inclusió. La iniciativa es du a terme arreu del món entre el 10 i el 24 d’octubre i compta amb la participació d’equips de primer nivell com el Manchester City o el Paris Sant Germain i ambaixadors com l’exjugador del Barça Yaya Touré.

BANER_300X250

L’activitat que organitza la FECPC tindrà lloc al Centre d’Alt Rendiment (CAR) de Sant Cugat. El conjunt català es concentrarà per primer cop per la nova temporada, i farà la presentació oficial de l’equip de la primera Copa del Món que es jugarà també a Sant Cugat a finals de juny.

L’equip de futbol femení de la FECPC és el primer per a noies amb paràlisi cerebral adquirida a l’estat espanyol. Està entrenat per la Sònia Noell i compta amb la participació de 10 jugadores de diferents franges d’edat.

banner_dental

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*