Gran èxit en la 2a edició de la Festa de la Música inclusiva al Clauste d’Arts Santa Mònica

Música, dansa i obres artístiques fan les delícies del públic

festa música inclusiva centre arts santa mónica
La ballarina Mercedes Losada en un moment de la seva actuació // Foto: Artistas Diversos

La segona edició de la Festa de la Música es va celebrar el 28 de març al preciós Claustre d’Arts Santa Mònica de Barcelona. El concert va començar a les 19:00 sota la direcció d’Eva Navarrete, que a més de ser Patrona d’Artistes Diversos és una persona molt compromesa amb aquells que més suport necessiten.

El concert va començar amb el conjunt de 18 artistes de Dalai del Val, que va fer ressonar instruments de percussió, corda i vent per transportar al públic a una altra dimensió on es valora més la constància i l’esperit de superació transmès a través de la música.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

Mercedes Losada va regalar una escena d’una delicadesa única que mitjançant els suaus moviments de la dansa, l’acompanyament de la poesia i les notes del saxofon, va projectar una escena idíl·lica de l’amor, l’amistat i la superació.

El grup Clams, en una ostentació de performance, va enlluernar amb un espectacle de pop-rock que forma part del projecte “Música per la Inclusió“. Artur va presentar l’últim CD de l’orquestra amb el títol “Aigua i Pedra”. Músics i cor van posar en peu a tot el públic acompanyat al ritme de la música.

BANER_300X250

L’actuació de KURT, una orquestra integrada per Sandra Molina, Lales Creixel, Ray Helps, Augusto Closa i Carlos Salvador, va posar un tancament de luxe a la Festa de la Música. Van oferir una actuació solidària i memorable que tots els assistents van compartir. Les seves melodies properes van convertir el claustre en un cor inclusiu de més de 150 personatges.

A més de l’espectacle a l’escenari, l’esdeveniment va estar guarnit per les obres que van presentar 10 artistes i que van embellir el Claustre durant tot el concert. Aleix Urbà, seguidor de Dalí, va presentar un quadre sorprenent; Ana Guerrero amb la seva obra cubista; Blanca Costales amb els seus Immensos paisatges d’Astúries d’on va venir exclusivament per participar en el concert; Kelly Arrontes, que va exposar una obra d’excepcional bellesa; Natan Tarragó, que va convertir la seva taula d’utensilis en bodegó; David Vall, que va presentar la seva obra “la Música” molt adequada per a l’ocasió. També van participar artistes de Fundació Catalana per a la Paràlisi Cerebral (FCPC), que van aportar 5 quadres plens de color de creativitat i optimisme.

No es van poder assistir encara que exposaven si la seva obra: Enrique Navarrete amb el quadre “Tinajas”, Manel Galià amb la bellíssima “Garsa” o José Mª Rosquilles.

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*