4a Cursa per la Justícia Social de Terrassa a favor de la integració de les persones amb paràlisi cerebral

S’ha celebrat aquest matí amb la presència de l’alcalde Jordi Ballart

cursa justícia social terrassa paràlisi cerebral
L’alcalde Jordi Ballart amb els participants a la cursa d’aquest matí // Foto: Badia Casanova BCF

L’alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, ha assistit aquest matí a la 4a Cursa per la Justícia Social de Terrassa, que ha estat organitzada per CCOO del Vallès Occidental i Prodis, en col·laboració amb el Consell Esportiu del Vallès Occidental, Creu Roja i Ajuntament de Terrassa.

L’objectiu principal d’aquesta iniciativa és recollir aliments mitjançant el compromís i la solidaritat dels participants i, alhora, posar en valor la integració de les persones amb paràlisi cerebral. Cada participant ha hagut de lliurar 5 kg d’aliments o més (1 kg per als i les participants a la cursa infantil), que posteriorment gestionarà l’Assemblea Local de Creu Roja Terrassa.

BANER_300X250

La cursa ha sortit de la cruïlla de l’avinguda de Béjar amb la carretera de Matadepera. A les 10 h, l’alcalde; el secretari general de CCOO a Catalunya, Joan Carles Gallego; i el secretari general de CCOO al Vallès Occidental i Catalunya Central, Enrique Rodríguez; han fet el tret de sortida de la darrera de les tres curses infantils. A les 10.30 h, han fet el tret de sortida de la cursa de Prodis; i a les 11.45 h han donat la sortida de la cursa absoluta. A les 12.30 h l’alcalde ha presidit el lliurament de premis, acte al que també ha assistit la regidora de de Capacitats Diverses i Accessibilitat, Meritxell Lluís.

L’alcalde hi ha anat acompanyat de la tinenta d’alcalde de Drets Socials i Serveis a les Persones, Lluïsa Melgares; del tinent d’alcalde de Cultura, Innovació i Projecció de la Ciutat, Amadeu Aguado; del regidor de Serveis Socials, Noel Duque; i del regidor d’Esports, Dani Nart.

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*