Girona acull la Copa Catalana de Gimnàstica Rítmica amb una modalitat per a persones amb discapacitat intel·lectual

Se celebra el diumenge 3 de novembre al GEIEG de Girona

girona copa catalana gimnàstica rítmica discapacitat intel·lectual
Components d’un conjunt durant una de les seves actuacions // Foto: Club Rítmica Sitges Garraf

Les instal·lacions del GEIEG de Girona acolliran aquest diumenge 3 de novembre la primera fase de la Copa Catalana de Gimnàstica Rítmica que inclou la modalitat de conjunts per a persones amb discapacitat intel·lectual.

Aquesta temporada, i per primera vegada, hi ha programades dues fases de conjunts i dues fases d’individuals. En aquesta primera fase hi participaran un conjunta del Club Rítmica Sitges Garraf i tres conjunts del CE Jeroni Moragas, tots ells amb coreografies de cèrcols. La segona fase i on es decidirà l’equip guanyador serà el proper 24 de novembre a Manresa.

BANER_300X250

Aquesta iniciativa va començar fa uns anys de mans de Maria José Montilla (Inefc Barcelona), Laura Pérez (Club Rítmica Sitges Garraf) i Sara Suárez (CE Jeroni Moragas), i poc a poc s’ha anat creant el que avui en dia s’anomena dintre d’aquestes competicions el Nivell XI.

El Nivell XI consisteix en l’adaptació del codi internacional de rítmica perquè persones amb discapacitat intel·lectual poguessin participar en competicions en normalització i inclusió dintre d’una federació ordinària. Aquest nivell estableix diferents modalitats en funció d’edats o habilitats tècniques. D’aquesta manera es pretén potenciar la participació.

banner_dental

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*