Divendres, 22 octubre 2021
IniciEsport AdaptatGirona acull la Copa Catalana de Gimnàstica Rítmica amb una modalitat per...

Girona acull la Copa Catalana de Gimnàstica Rítmica amb una modalitat per a persones amb discapacitat intel·lectual

girona copa catalana gimnàstica rítmica discapacitat intel·lectual
Components d’un conjunt durant una de les seves actuacions // Foto: Club Rítmica Sitges Garraf

Les instal·lacions del GEIEG de Girona acolliran aquest diumenge 3 de novembre la primera fase de la Copa Catalana de Gimnàstica Rítmica que inclou la modalitat de conjunts per a persones amb discapacitat intel·lectual.

Aquesta temporada, i per primera vegada, hi ha programades dues fases de conjunts i dues fases d’individuals. En aquesta primera fase hi participaran un conjunta del Club Rítmica Sitges Garraf i tres conjunts del CE Jeroni Moragas, tots ells amb coreografies de cèrcols. La segona fase i on es decidirà l’equip guanyador serà el proper 24 de novembre a Manresa.

Aquesta iniciativa va començar fa uns anys de mans de Maria José Montilla (Inefc Barcelona), Laura Pérez (Club Rítmica Sitges Garraf) i Sara Suárez (CE Jeroni Moragas), i poc a poc s’ha anat creant el que avui en dia s’anomena dintre d’aquestes competicions el Nivell XI.

El Nivell XI consisteix en l’adaptació del codi internacional de rítmica perquè persones amb discapacitat intel·lectual poguessin participar en competicions en normalització i inclusió dintre d’una federació ordinària. Aquest nivell estableix diferents modalitats en funció d’edats o habilitats tècniques. D’aquesta manera es pretén potenciar la participació.

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de les últimes notícies del món de la diversitat funcional a Catalunya

Fes-te subscriptor Premium

Si vols tenir accés a totes les notícies publicades al Diari, l'agenda del sector, i informació sobre subvencions, ajudes, convocatòries, recursos i moltes més coses, subscriu-te a la Newsletter Premium

Redacció/Fonts
diari de la Discapacitat / El digital de la diversitat funcional a Catalunya

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat-spot_img

ÚLTIMES NOTÍCIES